Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλλάζει η εμπειρία παιχνιδιού στο Xbox One στις 12 Νοεμβρίου 2015

Αλλάζει η εμπειρία παιχνιδιού στο Xbox One στις 12 Νοεμβρίου 2015

Στις 12 Νοεμβρίου 2015 έχει προγραμματιστεί η ενημέρωση που θα αλλάξει το user interface στο Xbox One και θα επιτρέψει την εκτέλεση επιλεγμένων τίτλων παιχνιδιών για την προγενέστερη έκδοση της παιχνιδομηχανής της Microsoft.

Στις 12 Νοεμβρίου 2015 έχει προγραμματιστεί η ενημέρωση που θα αλλάξει το user interface στο Xbox One και θα επιτρέψει την εκτέλεση επιλεγμένων τίτλων παιχνιδιών για την προγενέστερη έκδοση της παιχνιδομηχανής της Microsoft.

Η ανακοίνωση έγινε κατά την παρουσίαση του Halo 5: Guardians το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου.

Η εταιρεία παρουσιάζει την ενημέρωση λογισμικού ως κάτι πολύ περισσότερο: ευθυγραμμίζει την πλατφόρμα των παιχνιδιών με τα Windows 10 PC, tablet και τα (αναμενόμενα) νέα Windows phone. Κι αυτό καθώς αλλάζει το περιβάλλον διεπαφής με τον χρήστη ώστε να ομοιάζει με αυτό των PC με Windows 10.

Κυρίως, η ενημέρωση προσθέτει την (πολυπόθητη) συμβατότητα προς τα πίσω με «μερικούς» τίτλους για το Xbox 360 που διατέθηκαν σε δισκάκια ή για κατέβασμα, ο αριθμός των οποίων θα αυξάνεται με το χρόνο. Επίσης, η Microsoft υπόσχεται αυξημένες επιδόσεις χάρη στο OS update, το μενού θα αναπτύσσεται προς τα κάτω αντί πλαγίως και θα προστεθούν νέα «κοινωνικά χαρακτηριστικά», όπως λίστες με τα δημοφιλέστερα γεγονότα στην κοινότητα Xbox Live.

Στο 2016 τοποθετείται η υποστήριξη της ψηφιακής βοηθού Cortana (gaming assistant) στους gamers, για την διεξαγωγή αναζητήσεων με φωνητικές εντολές. Η Cortana θα γίνεται πιο «έξυπνη» με τη χρήση και θα εξυπηρετεί τον χρήστη στην αναζήτηση κρίσιμων πληροφοριών όταν παίζει και θα προγραμματίζει εκδηλώσεις σε όλες τις συσκευές με Windows 10, ειπώθηκε στην εκδήλωση της Microsoft.

To περιοδικό Wired αναφέρει πως η ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος είναι διαθέσιμη επί μήνες στους beta tester, περίοδο κατά την οποία οι αναφορές σφαλμάτων υπήρξαν άφθονες. Eντούτοις, με την ανακοίνωση της επίσημης διάθεσης της ενημέρωσης το έγκυρο περιοδικό συμπεραίνει ότι αντιμετωπίστηκαν και η εταιρεία είναι πλέον έτοιμη να δώσει τέλος στις δοκιμές -λίγο πριν την κρίσιμη εορταστική περίοδο του έτους.

  • Ξέρατε ότι… το DVR for Over-the-Air TV θα έρθει στο Xbox One το 2016 ως δωρεάν συνδρομητική υπηρεσία. Από τη στιγμή που το Xbox One εγκατασταθεί για over-the-air TV, οι ιδιοκτήτες του Xbox One θα έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά προγράμματα, αθλητικά γεγονότα και τις αγαπημένες τους ταινίες, τα οποία στη συνέχεια θα μπορούν να τα αποθηκεύουν σε ένα σκληρό δίσκο, έτσι ώστε το μέγεθος του καταγεγραμμένου υλικού να περιορίζεται μόνο από το μέγεθος του δίσκου.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024