Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε special

Σε special «James Bond kit» το φωτογραφικό Sony Xperia Z5 στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα καταστήματα της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ διαθέτουν αποκλειστικά το SONY Xperia Z5 με συλλεκτικά δώρα Spectre και δύο εισιτήρια για τη νέα ταινία James Bond Spectre. Οι πελάτες μπαίνουν στην κλήρωση για δύο τετραήμερα ταξίδια στο Λονδίνο, «για να ζήσουν το lifestyle του διάσημου κινηματογραφικού ήρωα». To Xperia Z5 διατίθεται από τον ΓΕΡΜΑΝΟ αντί 769 ευρώ ή φθηνότερα όταν συνδυαστεί με πρόγραμμα COSMOTE Plus, αφού ως smartphone 4G+ μπορεί να αξιοποιήσει το νεότευκτο δίκτυο 4G+ (έως 300Mbps) της COSMOTE.

Τα καταστήματα της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ διαθέτουν αποκλειστικά το SONY Xperia Z5 με συλλεκτικά δώρα Spectre και δύο εισιτήρια για τη νέα ταινία James Bond Spectre, έως τις 30 Νοεμβρίου 2015 (ή την εξάντληση των αποθεμάτων).

Οι πελάτες μπαίνουν στην κλήρωση για δύο τετραήμερα ταξίδια στο Λονδίνο, «για να ζήσουν το lifestyle του διάσημου κινηματογραφικού ήρωα». To Xperia Z5 διατίθεται από τον ΓΕΡΜΑΝΟ αντί 769 ευρώ ή φθηνότερα όταν συνδυαστεί με πρόγραμμα COSMOTE Plus, αφού ως smartphone 4G+ μπορεί να αξιοποιήσει το διευρυνόμενο δίκτυο 4G+ (έως 300Mbps) της COSMOTE.

Σχεδιασμένο για τον διάσημο πράκτορα, το Sony Xperia Z5 προβάλλεται ιδιαίτερα για την κάμερά του, και δη, την εξαιρετικά υψηλή ανάλυση 23MPixel, με αυτόματη εστίαση 0,03 δευτερολέπτων και δυνατότητα εστίασης στην εικόνα με μεγέθυνση μέχρι και 5 φορές, υποσχόμενη ποιοτικό αποτέλεσμα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (αισθητήρας 1/2.3 Exmor RS™ for mobile 23MP και φακός F2.0 G) -Δείτε λήψεις με το Sony Xperia Z5

Πρώτη φορά μετά το Xperia Z1, η Sony δημιουργεί από την αρχή μια νέα κάμερα για smartphone, σχεδιασμένη με τους νέους εναλλάξιμους φακούς τεχνολογίας α της Sony «οι οποίοι προσφέρουν καθαρή και ζωντανή εικόνα κάθε στιγμή».

Διαβάστε περισσότερα για την κάμερα του Sony Xperia Z5, το οποίο παρουσίασε η Sony στην IFA 2015, μαζί με το Z5 Compact και το Z5 Premium με υποστήριξη 4K:

Το Sony Xperia Z5 είναι ένα κομψό κινητό, αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, με μεταλλικό σχεδιασμό και αμμοβολισμένο γυαλί στην πίσω πλευρά. Διαθέτει οθόνη αφής 5,2 ιντσών Full HD και πανίσχυρο οκταπύρηνο 64μπιτο επεξεργαστή. Τρέχει το Android 5.1 Lollipop, έχει εμπρόσθια κάμερα 5MP και ήχος High Res. Φέρει ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, ώστε να ξεκλειδώνεται μόνο από τον κάτοχό του. Η αυτονομία του Xperia Z5 φτάνει μέχρι και για δύο ημέρες, με μία μόνο φόρτιση, αναφέρει ο κατασκευαστής.

«Μια ακόμη κορυφαία συσκευή, το SONY Xperia Z5, το κινητό του James Bond, έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη γκάμα των 4G+ Smartphones που διαθέτει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην ελληνική αγορά. Μια συσκευή υψηλής αισθητικής που σε συνδυασμό με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες έως 300Mbps του 4G+ δικτύου της COSMOTE, απογειώνουν την εμπειρία mobile internet των πελατών μας», δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Ντάβος, Διευθυντής Retail Marketing Ομίλου ΟΤΕ.

  • Ξέρατε ότι… Η COSMOTE έχει ξεκινήσει την αναβάθμιση του δικτύου της σε 4G+ στην Αθήνα σε επιλεγμένες περιοχές όπως Κηφισιά, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Άλιμος, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Άρτα, Πρέβεζα, Χαλκιδική ενώ υπόσχεται επέκταση με ταχείς ρυθμούς σε όλη την Ελλάδα. Δείτε τις συσκευές που υποστηρίζουν το 4G+ της COSMOTE στο cosmote.gr

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024