Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Sony μειώνει την τιμή του Playstation 4 επιλεκτικά στην Ευρώπη

Η Sony μειώνει την τιμή του Playstation 4 επιλεκτικά στην Ευρώπη

Στην μείωση της τιμής διάθεσης της παιχνιδομηχανής της και στην Ευρώπη προχωρά η Sony Corp, μετά από αντίστοιχη κίνηση σε Ιαπωνία, ΗΠΑ και Καναδά. Εντούτοις, η αφαίρεση 50 ευρώ από την ετικέτα δεν αφορά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Στην μείωση της τιμής διάθεσης της παιχνιδομηχανής της και στην Ευρώπη προχωρά η Sony Corp, μετά από αντίστοιχη κίνηση σε ΗΠΑ, Καναδά και Ιαπωνία. Εντούτοις, η αφαίρεση 50 ευρώ από την ετικέτα δεν αφορά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το Playstation 4 πωλείται πλέον στα 349 ευρώ (από 399 ευρώ νωρίτερα ) στην Αυστρία, την Γαλλία, την Γερμανία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Σουηδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία και τις χώρες της Μπενελούξ.

Σύμφωνα με την εταιρεία EEDAR, η οποία αναλύει τα στοιχεία της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών, η Sony κατέχει τα δύο τρία της αγοράς στην Ευρώπη, ξεπερνώντας αμφότερες τις κονσόλες της Microsoft και της Nintendo. Από την άλλη, στις ΗΠΑ η απόσταση που χωρίζει το Xbox One από το PS4 μικραίνει, συμφωνούν οι αναλυτές, και αναμένεται να μειωθεί περαιτέρω μετά την είδηση ότι η Microsoft θα επιτρέψει στους κατόχους της νεότερης έκδοσης της κονσόλας της να παίζουν παιχνίδια που αναπτύχθηκαν για το Xbox 360, τη στιγμή που ο ιαπωνικός κολοσσός δεν έχει ανάλογα σχέδια για το PS4.

  • Ξέρετε ότι: Στην Ε3 2015 η Microsoft ανακοίνωσε ότι προτίθεται να αποκαταστήσει την συμβατότητα προς τα πίσω στο Xbox One, δηλαδή θα επιτρέψει στους κατόχους του Xbox One να εισάγουν το δισκάκι του παιχνιδιού για το Xbox 360 στην νεότερη κονσόλα και αφού γίνει η αναγνώρισή του, θα κατεβάζει ένα ψηφιακό αντίγραφό του δωρεάν.
  • Τίτλοι του Xbox 360 στο Xbox One, χωρίς χρέωση, πριν το τέλος του 2015

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024