Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκδήλωση για την νέα προσέγγιση στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού

Εκδήλωση για την νέα προσέγγιση στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού

Το IQbility υποστηρίζει το 1o DevOps Athens Meetup, το οποίο συνδιοργανώνεται από τη Mist.io – εταιρεία στην οποία έχει επενδύσει το IQbility – και την PeoplePerHour.

Το IQbility υποστηρίζει το 1o DevOps Athens Meetup, το οποίο συνδιοργανώνεται από τη Mist.io – εταιρεία στην οποία έχει επενδύσει το IQbility – και την PeoplePerHour. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο “The Cube Athens” την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου από τις 19:00 έως τις 21:00 και απευθύνεται σε εταιρείες και επαγγελματίες του χώρου του ΙΤ, σε μηχανικούς και προγραμματιστές.

To DevOps είναι μια νέα προσέγγιση στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού, η οποία δίνει έμφαση στη συνεργασία ανάμεσα σε software developers και λοιπούς επαγγελματίες του χώρου του ΙΤ. Επί της ουσίας, η μέθοδος αναγνωρίζει την αλληλοεξάρτηση ανάμεσα στην ανάπτυξη, τον έλεγχο ποιότητας και τη διαχείριση IT υποδομών και προκρίνει τη συνεργασία τους σε όλα τα στάδια παραγωγής: από το σχεδιασμό μέχρι την υποστήριξη πελατών.

Στο πρώτo event του DevOps Athens, ο Nir Cohen των Gigaspaces θα μιλήσει για την κουλτούρα του DevOps, το αν και πώς διαφέρει από τα παραδοσιακά μοντέλα ανάπτυξης, ενώ ο Andreas Chatazakis της Amazon Web Services (AWS) θα παρουσιάσει τις υπηρεσίες που προσφέρει η AWS για την αύξηση της ταχύτητας και της παραγωγικότητας.

  • Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα http://www.meetup.com/Athens-DevOps , όπου μπορείτε και να δεσμεύσετε τις θέσεις σας.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024