Στην περίφημη Κοιλάδα του Πυριτίου και στην καθιερωμένη επί 40 χρόνια διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών CES 2016 καλούνται να συμμετέχουν ελληνικές επιχειρήσεις. Την πρόσκληση απευθύνει ο συνεργατικός σχηματισμός mi-cluster με συντονιστή το Corallia, τον οποίο έχουν σχηματίσει στην Ελλάδα από το 2006 μεγάλες, μικρομεσαίες και νεότευκτες επιχειρήσεις, ακαδημαϊκά και ερευνητικά ινστιτούτα που ασχολούνται με τα συστήματα και τις εφαρμογές της νανο/μικροηλεκτρονικής.

Με την υποστήριξη του οργανισμού Enterprise Greece, ο οποίος προβάλλει τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, όσοι συμμετέχουν στην αποστολή θα βρεθούν στην CES 2016 που διεξάγεται από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου 2016 στο Λας Βέγκας καθώς σε τριήμερο roadshow στη Silicon Valley, με στόχο τη δικτύωση και τη διερεύνηση συνεργασιών με σημαντικές επιχειρήσεις και επενδυτές.

  • Το mi-Cluster προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην επικείμενη εθνική επιχειρηματική αποστολή, είτε ως εκθέτες είτε ως απλοί συμμετέχοντες. Οι θέσεις για τους εκθέτες είναι περιορισμένες και παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν το συντομότερο με την οργανωτική επιτροπή. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην επιχειρηματική αποστολή, καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την κα. Κατερίνα Τζεβελέκα [T:2610.93.40.20 | Ε: k.tzeveleka (at) corallia.org].

Οι ελληνικές επιχειρήσεις θα συμμετέχουν σε εθνικό περίπτερο στο Eureka Park, όπου συγκεντρώνονται μικρές εταιρείες και startup οι οποίες έχουν ανακοινώσει μέσα στους τελευταίους 9 μήνες την κυοφορία κάποιου καινοτόμου προϊόντος, είτε πρόκειται για hardware, software ή υπηρεσία.

In.gr Τεχνολογία