Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η έπαυλη του Όσκαρ Πιστόριους θα γίνει... βίλα των οργίων

Η έπαυλη του Όσκαρ Πιστόριους θα γίνει… βίλα των οργίων

Στο μπάνιο της βίλας δολοφονήθηκε η Ρίβα Στέενκαμπ, όταν ο Όσκαρ Πιστόριους την πυροβόλησε πολλές φορές με ένα ημιαυτόματο πιστόλι. Ενάμιση χρόνο μετά, η έπαυλη του νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη απέκτησε ξανά ενοικιαστές: δυο Νοτιοαφρικανούς που υπόσχονται να την μετατρέψουν σε... βίλα των οργίων.

Ενάμιση σχεδόν χρόνο μετά από εκείνον τον τραγικό Φεβρουάριο του 2013, η πολυτελής έπαυλη του Όσκαρ Πιστόριους θα αποκτήσει ξανά ζωή.

Η βίλα στα περίχωρα της Πρετόρια που αποτελούσε την μόνιμη κατοικία του νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη έχει κηλιδωθεί από το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου 2013, όταν ο Πιστόριους είχε πυροβολήσει τη σύντροφό του, Ρίβα Στέενκαμπ.

Έκτοτε, ο Πιστόριους πούλησε την έπαυλη για 335.000 ευρώ στον νοτιοαφρικανό επενδυτικό σύμβουλο Λούτβιε Λόβρενς, ο οποίος πάσχιζε να βρει νέους ενοικιαστές.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο, δεδομένης της φήμης που κουβαλούσε η πολυτελής βίλα, που διαθέτει, μεταξύ πολλών άλλων, πέντε διαφορετικούς χώρους ψυχαγωγίας, πισίνα, τζακούζι και τρία γκαράζ.

Τελικά, βρέθηκε όχι ένας, αλλά δυο ενοικιαστές: ο Ντέιβιντ Σκοτ και ο Καγκίσο Μοκοάπε που εκτός από κολλητοί φίλοι, είναι και επαγγελματικοί συνεργάτες.

Μάλιστα, οι δυο νέοι σε δηλώσεις τους τόνισαν πως σκοπεύουν να μετατρέψουν την έπαυλη σε… βίλα των οργίων, καλώντας όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες στο χώρο τους και διοργανώνοντας μεταμεσονύκτια, τεράστια πάρτι στην πισίνα.

«Όποια καυτά κορίτσια θέλουν να μας επισκεφτούν, είναι ελεύθερα να το κάνουν, ακόμη κι απρόσκλητα» τόνισε ο 33χρονος Σκοτ, προσθέτοντας πως «το σπίτι αυτό είναι για διασκέδαση. Ο Όσκαρ το είχε αγοράσει προκειμένου να διασκεδάζει τους φίλους του. Κι εμείς θέλουμε να κάνουμε το ίδιο.»

«Μας αρέσει η διασκέδαση και να ζούμε έντονα. Δουλεύουμε σκληρά τις καθημερινές, αλλά τα Σαββατοκύριακα εδώ θα γίνεται χαμός» επισημαίνει με τη σειρά του ο 23χρονος συνέταιρος του.

Όπως λένε οι δυο νέοι ενοικιαστές, σκοπεύουν να διακοσμήσουν ξανά την έπαυλη με έναν τρόπο που δεν θα προσβάλλει τη μνήμη όλων όσων συνέβησαν μέσα εδώ.

Μένει να δούμε πώς θα το καταφέρουν αυτό…

«Και οι δυο μας νιώθουμε πολύ άσχημα για ό,τι συνέβη στη Ρίβα και η καρδιά και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια της», καταλήγει με νόημα ο Μοκοάπε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τους δυο νέους ενοικιαστές της βίλας να κάνουν πριν από μερικές ημέρες μια ξενάγηση μέσα στην έπαυλη για λογαριασμό ενός νοτιοαφρικανικού τηλεοπτικού δικτύου:

Κωνσταντίνος Τσάβαλος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024