Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Citroen

Citroen

Η Citroen επέλεξε να «εμπλουτίσει» τη διαδικασία ανανέωσης του DS 4, παρουσιάζοντας εκτός από τις καθιερωμένες αλλαγές και μία νέα crossover χαρακτηριστικών έκδοση με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, off-road σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και τα διακριτικά Crossback η οποία και προστίθεται στην γκάμα. Τις προδιαγραφές του ανανεωμένου DS 4 συμπληρώνει ο αναβαθμισμένος εξοπλισμός και περισσότερες επιλογές […]

Η Citroen επέλεξε να «εμπλουτίσει» τη διαδικασία ανανέωσης του DS 4, παρουσιάζοντας εκτός από τις καθιερωμένες αλλαγές και μία νέα crossover χαρακτηριστικών έκδοση με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, off-road σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και τα διακριτικά Crossback η οποία και προστίθεται στην γκάμα. Τις προδιαγραφές του ανανεωμένου DS 4 συμπληρώνει ο αναβαθμισμένος εξοπλισμός και περισσότερες επιλογές πιστές στο lifestyle χαρακτήρα της σειράς DS.

Ανεξαρτήτως έκδοσης αμαξώματος, το ανανεωμένο DS 4 θα διατεθεί με μια ευρεία γκάμα κινητήρων στους οποίους περιλαμβάνονται νέες επιλογές. Αφετηρία για την γκάμα βενζίνης αποτελεί η έκδοση PureTech 130 η οποία αντικαθιστά την VTi 120 προσφέροντας 9% επιπλέον ισχύ.

Ψηλότερα η έκδοση THP 165 προσφέρει 165 ίππους και συνδυάζεται με νέο αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Η hatchback εκδοχή αμαξώματος του ανανεωμένου DS4 θα είναι διαθέσιμη και με τον κινητήρα ΤΗP με απόδοση 210 ίππους o οποίος κάνει το ντεμπούτο του σε μοντέλο DS. Σε ό,τι αφορά τις diesel επιλογές, εφαλτήριο αποτελεί ο τεχνολογίας BluHDi 120 ίππων ενώ τη σκυτάλη παίρνει ο ισχυρότερος BlueHDi των 180 ίππων.

Η γαλλική φίρμα έκανε στην Φρανκφούρτη και τα αποκαλυπτήρια του Cactus M, ενός ανοιχτού πρωτοτύπου που αντλεί την έμπνευση του από το θρυλικό Mehari και εξελίσσει τη σχεδίαση του C4 Cactus προς ένα πιο καλοκαιρινό μοτίβο.

Εκτός από την απουσία οροφής, το Cactus M διαθέτει ανασχεδιασμένο παρμπρίζ, μειώνει τις αποτελούμενες από θερμοπλαστικό πόρτες του σε δύο, ενώ το παρμπρίζ και η κάθετη μπάρα οροφής στο πίσω τμήμα μπορούν να αξιοποιηθούν ως βάσεις στήριξης για σανίδες του surf.

Σύμφωνα με την Citroen, το concept car διαθέτει μια αποσπώμενη φουσκωτή οροφή η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκιά και εκτός του αυτοκινήτου.

Το εσωτερικό απηχεί αυτό του γνωστού C4 Cactus με τη διαφορά ότι το πρωτότυπο, πιστό στο θαλασσινό του χαρακτήρα, διαθέτει αδιάβροχα υφασμάτινα καθίσματα από το υλικό που κατασκευάζονται οι στολές των δυτών, neoprene ενώ, στο πάτωμα υπάρχουν οπές από τις οποίες μπορεί να απομακρυνθεί νερό που τυχόν έχει παρεισφρήσει στο εσωτερικό.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024