Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζωντανή ξενάγηση στα γραφεία του Facebook από τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ

Ζωντανή ξενάγηση στα γραφεία του Facebook από τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ

Τις ζωντανές μεταδόσεις από τα κεντρικά γραφεία του Facebook εγκαινίασε στις 15 Σεπτεμβρίου ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Ο νεαρός μηχανικός έδειξε σε λίγα λεπτά πώς είναι το εσωτερικό του κτιρίου όπου στεγάζεται η εταιρεία τους τελευταίους δύο μήνες, συγκεντρώνοντας 382 χιλιάδες Like, 21 χιλιάδες σχόλια και 103 χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Τις ζωντανές μεταδόσεις από τα κεντρικά γραφεία του Facebook εγκαινίασε στις 15 Σεπτεμβρίου ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Ο νεαρός μηχανικός έδειξε σε λίγα λεπτά πώς είναι το εσωτερικό του νέου κτιρίου όπου στεγάζεται η εταιρεία τους τελευταίους δύο μήνες, συγκεντρώνοντας 382 χιλιάδες Like, 21 χιλιάδες σχόλια και 103 χιλιάδες κοινοποιήσεις.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3»; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

First live video at Facebook HQ

Posted by Mark Zuckerberg onΔευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ έδειξε τα νέα γραφεία της εταιρείας, όπου όλοι γειτνιάζουν και συνεργάζονται χωρίς κανένα χώρισμα -όπως και ο ίδιος. Ακόμα και ο χώρος όπου γίνονται συσκέψεις με εξωτερικούς συνεργάτες ή παρουσιάζονται νέες υπό ανάπτυξη δυνατότητες της υπηρεσίας που θεωρούνται εμπορικά μυστικά, είναι διάφανος.

Ο Ζάκερμπεργκ έχει κάθε λόγο να προωθεί το «ανοικτό», καθώς το απόρρητο, το μυστικό και το ιδιωτικό δεν ευνοούν την κοινωνική δικτύωση και εντείνουν τις αντιστάσεις των δυνητικών μελών για συμμετοχή στο δίκτυο που ανέπτυξε, με μεγάλη αναμφισβήτητα επιτυχία.

Διαβάστε στο tech.in.gr περισσότερα για το Facebook:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024