Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταστήματα και ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, το μεγαλύτερο δίκτυο Wi-Fi hotspot

Καταστήματα και ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, το μεγαλύτερο δίκτυο Wi-Fi hotspot

Σε όλα τα σημεία παρουσίας της Τράπεζας Πειραιώς που φτάνουν τα 1.500 ανά την Ελλάδα εγκαθιστά η Forthnet τον απαραίτητο εξοπλισμό για την δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, σε ένα έργο το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα αποτελέσει το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο Wi-Fi Hotspot στην Ελλάδα.

Σε όλα τα σημεία παρουσίας της Τράπεζας Πειραιώς εγκαθιστά η Forthnet τον απαραίτητο εξοπλισμό για την δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, σε ένα έργο το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα αποτελέσει το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο Wi-Fi Hotspot στην Ελλάδα.

H πρόσβαση από το Piraeus Bank Wi-Fi HotSpot θα είναι δωρεάν, εύκολη, ασφαλής και με υψηλές ταχύτητες ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, σημειώνει η Forthnet.

Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη, μέσω των περισσοτέρων από 650 σημείων Wi-Fi HotSpot που έχουν ήδη αναπτυχθεί σε καταστήματα και ATM της τράπεζας. Με την ολοκλήρωση του έργου ο συνολικός αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει τα 1.500 σημεία δωρεάν πρόσβασης στο Ίντερνετ.

Ο Θεοχάρης Βουτσάς, Βοηθός Γενικός Διευθυντής Group IT Operations της Τράπεζας Πειραιώς δήλωσε: «Η Τράπεζα Πειραιώς για μία ακόμη φορά πρωτοπορεί, παρέχοντας πρόσβαση στο διαδίκτυο, όχι μόνο στους πελάτες της, αλλά σε όλους. Σε συνδυασμό με το ευρύ δίκτυο καταστημάτων και ATMs που διαθέτει πανελλαδικά, προσφέρει δωρεάν τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας, όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και σε κάθε απομακρυσμένο σημείο που έχει παρουσία. Πρόκειται για μία ακόμη υπηρεσία, στα πλαίσια της παροχής καινοτόμων τραπεζικών προϊόντων και αναβαθμισμένης εμπειρίας εξυπηρέτησης.».

Ο Γιάννης Καβακλής, Business Customers Executive Director της Forthnet, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που υλοποιούμε το συγκεκριμένο έργο για την Τράπεζα Πειραιώς, καθώς πιστοποιείται με τον καλύτερο τρόπο η εμπιστοσύνη του τραπεζικού κλάδου στις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες της εταιρείας μας. Χάρη στο σύγχρονο δίκτυο wi-fi hotspot προηγμένης τεχνολογίας της Forthnet, οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο από τις φορητές συσκευές τους, με ασφάλεια και πολύ υψηλές ταχύτητες».

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024