Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mια βόλτα στην πιο ακριβή σουίτα του κόσμου

Mια βόλτα στην πιο ακριβή σουίτα του κόσμου

Με 50.000 δολάρια το βράδυ (και με αύξηση κατά… 5.000 δολάρια από πέρυσι), αυτή είναι σήμερα η πιο ακριβή σουίτα ξενοδοχείου στην Νέα Υόρκη αλλά και στον κόσμο.

Για όσους επιθυμούν την απόλυτη πολυτέλεια, μπορούν να επιλέξουν για διαμονή την σουίτα Ty Warner Penthouse στην κορυφή του ξενοδοχείου Four Seasons της Νέας Υόρκης.

Με 50.000 δολάρια το βράδυ (και με αύξηση κατά… 5.000 δολάρια από πέρυσι), αυτή είναι σήμερα η πιο ακριβή σουίτα ξενοδοχείου στην Νέα Υόρκη αλλά και στον κόσμο.

Η σουίτα, η οποία προσφέρει εκπληκτική θέα 360 μοιρών του Μανχάταν και του Σέντραλ Παρκ, σχεδιάστηκε αρχικά για να είναι βάση για τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, Ty Warner.

Tα 400 τετραγωνικά μέτρα της καταλαμβάνουν ολόκληρο τον 52ο όροφο του κτιρίου, ενώ διαθέτει ιδιωτικό ασανσέρ που οδηγεί τους επισκέπτες απευθείας στα εκπληκτικά της δωμάτια, όπως αναφέρει η Telegraph.

Όσοι… τυχεροί καταφέρουν να μείνουν στην Ty Warner σουίτα, μπορούν να απολαύσουν έναν μακρύ κατάλογο ανέσεων, συμπεριλαμβανομένου ενός 24-ωρου μπάτλερ, μίας Rolls-Royce με οδηγό, έναν προσωπικό γυμναστή και φυσικά θυρωρό. Κάθε λεπτομέρεια δημιουργήθηκε από τη διεθνείς ειδικούς εσωτερικής διακόσμησης.

Η τουαλέτα περιλαμβάνει μία …infinity μπανιέρα, ντους…βροχής, και νεροχύτες κατασκευασμένους από μάτι τίγρης, που είναι μία ημιπολύτιμη πέτρα.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο για δύο στην ιδιωτική τραπεζαρία, πριν εξερευνήσουν την συλλογή κλασικής και σύγχρονη λογοτεχνίας στη βιβλιοθήκη.

Υπάρχει επίσης ένα δωμάτιο… ζεν, εξοπλισμένο με ένα χαλαρωτικό καταρράκτη, καθώς και αίθουσα σπα για μασάζ.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024