Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ιδανικό σημείο τοποθέτησης του WiFi Repeater εντοπίζει app της devolo

Το ιδανικό σημείο τοποθέτησης του WiFi Repeater εντοπίζει app της devolo

Μία δωρεάν εφαρμογή, που θα παρουσιαστεί από την devolo στα πλαίσια της IFA 2015, δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να καθορίσει το τέλειο σημείο τοποθέτησης ενός WiFi Repeater για αναμετάδοση του ασύρματου σήματος.

Μία δωρεάν εφαρμογή, που θα παρουσιαστεί από την devolo στα πλαίσια της IFA 2015, δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να καθορίσει το τέλειο σημείο τοποθέτησης ενός WiFi Repeater για αναμετάδοση του ασύρματου σήματος. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα γενικού ελέγχου της απόδοσης του ασύρματου οικιακού δικτύου. Επαρκεί άραγε η ασύρματη κάλυψη για το δωμάτιο των παιδιών, ή πρέπει να επέμβει κάποιος τεχνικός; Απαντήσεις σε αυτά και άλλα παρόμοια ζητήματα δίνει το νέο devolo WiFi app.

Μετά τη λήψη της εφαρμογής από το Google Play ο χρήστης καθοδηγείται βήμα προς βήμα μέσα από τη διαδικασία: Αρχικά γίνεται σύνδεση με τον router. Στη συνέχεια, το αντίστοιχο smartphone του χρήστη θα πρέπει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον router, ενώ μια οθόνη ενημερώνει με πληροφορίες, σχετικά τη δύναμη του ασύρματου σήματος. Μόλις η εφαρμογή εντοπίσει το σημείο βέλτιστης τοποθέτησης του WiFi Repeater, το κινητό τηλέφωνο δονείται. Ο χρήστης μπορεί τώρα να εντοπίσει την πλησιέστερη πρίζα και να βάλει εκεί σε λειτουργία κάποιον υφιστάμενο ή έναν νέο WiFi Repeater. Όποιος θέλει γενικές πληροφορίες για το ασύρματο σήμα στο χώρου, υπάρχει ένα δεύτερο μενού που τον ενημερώνει κατάλληλα. H εφαρμογή ενημερώνει σχετικά με την τρέχουσα απόδοση του WiFi, ενώ σε περίπτωση κακής απόδοσης, το app κάνει προτάσεις βελτίωσης.

Επισκέπτες, διανομείς και δημοσιογράφοι θα μπορούν να πάρουν μία πρώτη γεύση της εφαρμογής κατά τη διάρκεια παρουσίασης της στην IFA 2015 στο Hall 3.2, στο περίπτερο 225 της devolo.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024