Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λένι Κράβιτς: όταν τα στενά παντελόνια είναι κατώτερα των περιστάσεων

Λένι Κράβιτς: όταν τα στενά παντελόνια είναι κατώτερα των περιστάσεων

Το δερμάτινο παντελόνι του αμερικανού μουσικού τον πρόδωσε, καθώς σκίστηκε πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας του, βγάζοντας σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα. Οι μπροστινές σειρές είδαν αμέσως το πέος του μουσικού να ανεμίζει στη σκηνή, ενώ ο Κράβιτς έκανε λίγα δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί.

Τα τελευταία χρόνια η μουσική σώου μπιζ έχει υποπέσει σε μπόλικα ατυχήματα επί σκηνής, άλλοτε επίτηδες κι άλλοτε όχι: ποιος ξεχνάει, ας πούμε, το περίφημο ατύχημα της Τζάνετ Τζάκσον στο Superbowl του 2004, όταν ευρισκόμενη με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ πάνω στη σκηνή φάνηκε για λίγο το γυμνό στήθος της;

Πολλοί είπαν τότε πως το όλο σκηνικό στήθηκε επίτηδες προκειμένου να δημιουργήσει ένα σχετικό ντόρο και να λειτουργήσει ως εφαλτήριο ενδιαφέροντος για την μουσική καριέρα της Τζάκσον που είχε πάρει την κατιούσα.

Αυτό που συνέβη πάντως την περασμένη Δευτέρα στον Λένι Κράβιτς είναι σίγουρο πως δεν ήταν ηθελημένο.

Ο 51χρονος αμερικανός μουσικός έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο θεματικό πάρκο Γκρόνα Λουντ της Στοκχόλμης, και φυσικά βγήκε στη σκηνή φορώντας ένα ακόμα από τα εφαρμοστά, δερμάτινα παντελόνια του.

Κατά τη διάρκεια του σώου του όμως, έκανε ένα βαθύ κάθισμα με αποτέλεσμα το παντελόνι να μην αντέξει την πίεση και να σκιστεί ακριβώς στον καβάλο αφήνοντας εκτεθειμένα σε δημόσια θέα τα γεννητικά του όργανα.

Οι μπροστινές σειρές είδαν αμέσως το πέος του μουσικού να ανεμίζει στη σκηνή, ενώ ο Κράβιτς έκανε λίγα δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Ο μουσικός σηκώθηκε όρθιος και τοποθέτησε μπροστά του την κιθάρα του για να κρύψει ό,τι μπορούσε, ενώ μετά από λίγο έσπευσε στα παρασκήνια, άλλαξε παντελόνι και ξαναβγήκε στη σκηνή προκειμένου να ολοκληρώσει το σώου.

«Ο παραγωγός ανέβηκε στη σκηνή και είπε πως αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα» είπε ένα μέλος από το κοινό στην εφημερίδα Expressen της Σουηδίας. «Λίγο αργότερα, ο Κράβιτς βγήκε ξανά φορώντας άλλο παντελόνι λέγοντας στο κοινό «συγγνώμη, έσκισα το παντελόνι μου»».

Δείτε το βίντεο με το περιστατικό:

Κωνσταντίνος Τσάβαλος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024