Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GR.EC.A: Διάθεση προπληρωμένων καρτών του εξωτερικού σε e-shops

GR.EC.A: Διάθεση προπληρωμένων καρτών του εξωτερικού σε e-shops

Προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες €100 που έχουν εκδοθεί από τράπεζα του εξωτερικού προμηθεύει τα μέλη του Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου GR.EC.A. ώστε να καταβάλλουν πληρωμές καθοριστικής σημασίας για την λειτουργίων των ηλεκτρονικών καταστημάτων τους, όπως υπηρεσίες φιλοξενίας, ανανέωση ονομάτων χώρου, διαχειριστικών λειτουργιών, υπηρεσιών cloud κ.ά.

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A. (Greek Ecommerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνει ότι μετά από σχεδιασμό 3 εβδομάδων εξασφάλισε προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες που έχουν εκδοθεί από τράπεζα του εξωτερικού. Με αυτό τον τρόπο υποστηρίζει άμεσα τα μέλη του, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις πληρωμές καθοριστικής σημασίας υπηρεσιών όπως hosting, domains, operations management, cloud-based services, κτλ.

Ο Σύνδεσμος αναφέρεται σε έρευνα του ELTRUN που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον GRECA, σύμφωνα με την οποία σχεδόν τα μισά e-shops αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα με την φιλοξενία τους, παρά το ιδιαίτερα χαμηλό μέσο μηνιαίο κόστος της υπηρεσίας.

Ο GRECA καλεί τα μέλη που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με υπηρεσίες Hosting, ανανέωσης Domain, ή κρίσιμων υπηρεσιών λειτουργίας, να επισκεφθούν το link www.greekecommerce.gr/gr/capitalcontrols και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ώστε να παραλάβουν άμεσα ενεργοποιημένες προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες των €100. Λόγω του περιορισμένου αριθμού, οι προπληρωμένες κάρτες θα δίνονται με σειρά προτεραιότητας και αποκλειστικά στα μέλη του GRECA.

Ο Δημήτρης Θεοφάνους, πρόεδρος του GRECA δήλωσε σχετικά με την κίνηση: «Από τη πρώτη στιγμή που επιβλήθηκαν τα Capital Controls, και διαγνώσαμε την προβληματική κατάσταση που δημιουργείται στη λειτουργία των μελών του συνδέσμου, προσπαθήσαμε να βρούμε άμεση και εφαρμόσιμη λύση για την αντιμετώπιση αυτών. Έτσι, μετά τη συστηματική παρακολούθηση του κλάδου, με έρευνες από το ELTRUN και τη δημιουργία Γραμμής Υποστήριξης για καταγραφή των προβλημάτων, προχωράμε σε πιο λειτουργικές λύσεις, όπως τη χορήγηση προπληρωμένων πιστωτικών καρτών, από Τραπεζικά Ιδρύματα του εξωτερικού, ώστε να εξασφαλίσουμε μια προσωρινή λύση σε πολύ κρίσιμες υπηρεσίες για την λειτουργία των Ελληνικών eshops.

Ευελπιστούμε ότι και οι αρμόδιοι φορείς θα διαγνώσουν αντιστοίχως την ιδιαιτέρως προβληματική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και θα συμπράξουν μαζί μας, επιτρέποντας τουλάχιστον τις ηλεκτρονικές πληρωμές σε υπηρεσίες καθοριστικής σημασίας για την λειτουργία των Ελληνικών eShops»

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024