Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταχύτερο iPod touch και περισσότερα iPod shuffle/Nano από την Apple

Ταχύτερο iPod touch και περισσότερα iPod shuffle/Nano από την Apple

Στις 14 Ιουλίου αναμένεται να ανανεωθεί η πλήρης σειρά των συσκευών αναπαραγωγής μουσικής της Apple. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ανανέωση του πλέον προηγμένου και ακριβού iPod touch, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει γαλλικός δικτυακός τόπος.

Στις 14 Ιουλίου αναμένεται να ανανεωθεί η πλήρης σειρά των συσκευών αναπαραγωγής μουσικής της Apple. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ανανέωση του πλέον προηγμένου και ακριβού iPod touch, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει γαλλικός δικτυακός τόπος (iGen.fr). Η ανανέωση των iPod touch αφορά στην αρχιτεκτονική του επεξεργαστή, με τον music player να βασίζεται πλέον στην 64μπιτη αρχιτεκτονική. To iPod touch θα αποκτήσει επίσης κάμερα με περισσότερα Mpixel, ενώ λόγος γίνεται και για την χωρητικότητά του, αν και ήδη διατίθεται στα 16, 32 και 64GB, αφήνοντας ίσως να εννοηθεί ότι ίσως υπάρξει και μοντέλο 128GB. Παράλληλα, το iPod touch είναι μια από τις συσκευές που θα αξιοποιήσει το iOS 9, προς το παρόν σε κατάσταση beta.

Τέλος, σε ότι αφορά στα πιο προσιτά μοντέλα, η Apple φέρεται να τα διαθέτει σε ακόμα περισσότερα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των χρυσό, μπλε ηλεκτρίκ, φούξια, μαύρο, ροζ και γκρι.

Σήμερα, η Apple διαθέτει σε πλήθος χρωμάτων το iPod shuffle 2GB (αντί 70 περίπου ευρώ) με δυνατότητα αναπαραγωγή μουσικής έως και 15 ώρες, το iPod nano με οθόνη multi-touch 2,5 ιντσών (περιήγηση στη μουσική, στις φωτογραφίες και τα βίντεό) με Bluetooth, ραδιόφωνο FM, υποστήριξη Nike+ και βηματόμετρο με αυτονομία 30 ωρών και κόστος περίπου 220 ευρώ. Τέλος, το τρέχον μοντέλο iPod touch με εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση, έχει οθόνη Retina 4 ιντσών, κάμερα iSight 5 MP και διατίθεται σε μοντέλα 16, 32 GB και 64 GB, με υποστήριξη iMessage, FaceTime, iTunes, App Store κ.ά. και αυτονομία για μουσική έως και 40 ώρες, βίντεο έως και 8 ώρες σε τιμές 270, 320 και 399 € ανάλογα με την χωρητικότητα.

Σύμφωνα με την τελευταία αναλυτική αναφορά των πωλήσεων τους στα οικονομικά αποτελέσματα της Apple, η εταιρεία διέθεσε το τελευταίο τρίμηνο του 2014 περί τα 2,6 εκατομμύρια μονάδες, αποφέροντας 410 εκατομμύρια δολάρια στα έσοδά της, ύψους $42,1 δισ..

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024