Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκπομπές στην ΕΡΤ2

Πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκπομπές στην ΕΡΤ2

Παιδικά προγράμματα ποιότητας, ντοκιμαντέρ-τροφή για σκέψη αλλά και ταξίδια του μυαλού, ελληνικές σειρές που έχουμε αγαπήσει, ελληνικός και ξένος κινηματογράφος, εκπομπές από το Αρχείο της ΕΡΤ και οι μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, συνθέτουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ2. Κάθε πρωί 7 με 10: παιδικό πρόγραμμα Οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν επί τρίωρο προσεκτικά επιλεγμένες ελληνικές και ξένες […]

Παιδικά προγράμματα ποιότητας, ντοκιμαντέρ-τροφή για σκέψη αλλά και ταξίδια του μυαλού, ελληνικές σειρές που έχουμε αγαπήσει, ελληνικός και ξένος κινηματογράφος, εκπομπές από το Αρχείο της ΕΡΤ και οι μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, συνθέτουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ2.

Κάθε πρωί 7 με 10: παιδικό πρόγραμμα
Οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν επί τρίωρο προσεκτικά επιλεγμένες ελληνικές και ξένες παιδικές σειρές με άξονα όχι μόνο την ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και την εκπαίδευση και ενημέρωσή τους σε ζητήματα που αφορούν στις τέχνες, τη φύση, το περιβάλλον, τη λογοτεχνία κ.α.

10:00-13:00 και το απόγευμα: η τέχνη του ντοκιμαντέρ
Η ΕΡΤ συνεχίζει την παράδοση που την χαρακτηρίζει στην προβολή επιλεγμένων ντοκιμαντέρ. Επιστήμη, περιβάλλον, αειφόρος ανάπτυξη, ευρωπαϊκά θέματα, μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού πολιτισμού, σύγχρονη τέχνη, αφιερώματα, ερευνητική δημοσιογραφία, επίκαιρα θέματα μέσα από την υψηλή αισθητική σοφά επιλεγμένων ντοκιμαντέρ.

Κάθε μέρα στις 15:00: Raccontami – Θυμάμαι
Κοινωνική σειρά 52 επεισοδίων ιταλικής παραγωγής (RAI), που παρουσιάζει τις περιπέτειες της οικογένειας Φερούτσι, στη δεκαετία του ’60, μέσα από το βλέμμα ενός μικρού παιδιού.

Και κάθε βράδυ μετά τις 22:30, μια παλέτα επιλογών: τη Δευτέρα θυμόμαστε τα καλύτερα από το Θέατρο της Δευτέρας, την Τρίτη και την Τετάρτη επιλέγουμε από τη σειρά εκπομπών του «Στην Υγειά μας», κάθε Πέμπτη και Παρασκευή κόβουμε εισιτήριο για το Θερινό Σινεμά της ΕΡΤ2, το Σαββατόβραδο «κλείνουμε θέση» σε συναυλίες και μουσικά προγράμματα και την Κυριακή, Doc On ERT, με ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ. Και αμέσως μετά, μεσάνυχτα Κυριακής, η αγαπημένη ζώνη του μικροφίλμ.

Αθλητισμός στην ΕΡΤ2

Και τον Ιούλιο, η ΕΡΤ2 καλύπτει, απευθείας και μαγνητοσκοπημένα, τουρνουά και αθλητικές διοργανώσεις που προβάλλουν όχι μόνο τον πρωταθλητισμό αλλά –κυρίως- τη συμμετοχή, την προσπάθεια και τους νέους αθλητές. Συντονιζόμαστε με τη συχνότητα της ΕΡΤ2 για να παρακολουθήσουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εφήβων, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης (27 Ιουνίου – 5 Ιουλίου), το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων (Κ18), που θα γίνει στο Βόλο, καθώς και Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, που θα διεξαχθεί στο Καζάν.

entertainment.in.gr

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024