Παιδικά προγράμματα ποιότητας, ντοκιμαντέρ-τροφή για σκέψη αλλά και ταξίδια του μυαλού, ελληνικές σειρές που έχουμε αγαπήσει, ελληνικός και ξένος κινηματογράφος, εκπομπές από το Αρχείο της ΕΡΤ και οι μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, συνθέτουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ2.

Κάθε πρωί 7 με 10: παιδικό πρόγραμμα
Οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν επί τρίωρο προσεκτικά επιλεγμένες ελληνικές και ξένες παιδικές σειρές με άξονα όχι μόνο την ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και την εκπαίδευση και ενημέρωσή τους σε ζητήματα που αφορούν στις τέχνες, τη φύση, το περιβάλλον, τη λογοτεχνία κ.α.

10:00-13:00 και το απόγευμα: η τέχνη του ντοκιμαντέρ
Η ΕΡΤ συνεχίζει την παράδοση που την χαρακτηρίζει στην προβολή επιλεγμένων ντοκιμαντέρ. Επιστήμη, περιβάλλον, αειφόρος ανάπτυξη, ευρωπαϊκά θέματα, μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού πολιτισμού, σύγχρονη τέχνη, αφιερώματα, ερευνητική δημοσιογραφία, επίκαιρα θέματα μέσα από την υψηλή αισθητική σοφά επιλεγμένων ντοκιμαντέρ.

Κάθε μέρα στις 15:00: Raccontami – Θυμάμαι
Κοινωνική σειρά 52 επεισοδίων ιταλικής παραγωγής (RAI), που παρουσιάζει τις περιπέτειες της οικογένειας Φερούτσι, στη δεκαετία του ’60, μέσα από το βλέμμα ενός μικρού παιδιού.

Και κάθε βράδυ μετά τις 22:30, μια παλέτα επιλογών: τη Δευτέρα θυμόμαστε τα καλύτερα από το Θέατρο της Δευτέρας, την Τρίτη και την Τετάρτη επιλέγουμε από τη σειρά εκπομπών του «Στην Υγειά μας», κάθε Πέμπτη και Παρασκευή κόβουμε εισιτήριο για το Θερινό Σινεμά της ΕΡΤ2, το Σαββατόβραδο «κλείνουμε θέση» σε συναυλίες και μουσικά προγράμματα και την Κυριακή, Doc On ERT, με ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ. Και αμέσως μετά, μεσάνυχτα Κυριακής, η αγαπημένη ζώνη του μικροφίλμ.

Αθλητισμός στην ΕΡΤ2

Και τον Ιούλιο, η ΕΡΤ2 καλύπτει, απευθείας και μαγνητοσκοπημένα, τουρνουά και αθλητικές διοργανώσεις που προβάλλουν όχι μόνο τον πρωταθλητισμό αλλά –κυρίως- τη συμμετοχή, την προσπάθεια και τους νέους αθλητές. Συντονιζόμαστε με τη συχνότητα της ΕΡΤ2 για να παρακολουθήσουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εφήβων, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης (27 Ιουνίου – 5 Ιουλίου), το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων (Κ18), που θα γίνει στο Βόλο, καθώς και Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, που θα διεξαχθεί στο Καζάν.

entertainment.in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο