Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια παιχνίδια θα αναπτυχθούν αποκλειστικά για το Playstation 4

Ποια παιχνίδια θα αναπτυχθούν αποκλειστικά για το Playstation 4

Η αυλαία της συνέντευξης Τύπου της Sony Computer Entertainment στην E3 άνοιξε με την παρουσίαση του "The Last Guardian", το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2016 και έκλεισε με το UNCHARTED 4: A Thief’s End.

Η αυλαία της συνέντευξης Τύπου της Sony Computer Entertainment στην E3 άνοιξε με την παρουσίαση του «The Last Guardian», το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2016 και έκλεισε με το UNCHARTED 4: A Thief’s End. «Το εντυπωσιακό live demo του UNCHARTED 4: A Thief’s End, για μία ακόμη φορά, απέδειξε ότι η Naughty Dog θέτει νέα δεδομένα στην Blockbuster δράση, που θα προσφέρει αποκλειστικά στους κατόχους PS4», αναφέρει η Sony.

Παιχνίδια αποκλειστικά για το PS4

Τα νέα, αποκλειστικά παιχνίδια είχαν ξεχωριστή θέση κατά την διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου της SCE στην φετινή Ε3. Παρουσιάστηκαν το Dreams της Media Molecule και το παιχνίδι δράσης Horizon Zero Dawn της Guerilla Games.

Εικονική πραγματικότητα με γεννήτρια το PS4

Μεταξύ των παιχνιδιών που ανακοινώθηκαν, το RIGS Mechanized Combat League της Guerilla Games, τίτλος που θα κυκλοφορήσει με το λανσάρισμα του Project Morpheus, την κάσκα εικονικής πραγματικότητας της Sony για το PS4.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Computer Entertainment America, Shawn Layden, «καθώς πορευόμαστε προς το λανσάρισμα της εικονικής πραγματικότητας στο PS4 την επόμενη χρονιά, παραμένουμε εντυπωσιασμένοι από την δημιουργικότητα των developers, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την τεχνολογία του Morpheus, για να σας μεταφέρουν σε νέους κόσμους που “τυλίγουν” τις αισθήσεις σας σε περιβάλλοντα 360 μοιρών που δεν θα πιστέψετε, εάν δεν τα δείτε».

Διαβάστε στο tech.in.gr περισσότερα για την εικονική πραγματικότητα

{{{related}}}

Συνεργασία με την Activision

Μία ακόμη σημαντική αποκάλυψη ήρθε με την ανακοίνωση της στενής συνεργασίας μεταξύ SCE και Activision, πάνω στο Call of Duty: Black Ops III. Η πιο επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών παρουσιάστηκε στην σκηνή της Ε3, ανακοινώνοντας ότι οι κάτοχοι του PlayStation 4, θα απολαύσουν πρώτοι όλους τους χάρτες, καθώς και την multiplayer beta του παιχνιδιού.

Από την παρουσίαση δεν έλειπε το shooter της ΕΑ, STAR WARS: Battlefront, αποκαλύφθηκε το Destiny: The Taken King από την Bungie, με αποκλειστικό περιεχόμενο για το PlayStation όπως το νέο co-op Strike, νέος multiplayer χάρτης και νέος εξοπλισμός.

Ένα αίτημα των fans του PlayStation έγινε πραγματικότητα με την ανακοίνωση του Final Fantasy VII Remake που θα κυκλοφορήσει από τη Square Enix, πρώτα για PlayStation 4.

Χρηματοδοτήστε το Shenmue III

Τέλος, από την σκηνή της E3 ανακοινώθηκε η χρηματοδότηση του Shenmue III, για το PlayStation 4, μέσω Kickstarter, καθώς και η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης του PS4 media player app για την εύκολη πρόσβαση σε βίντεο, φωτογραφίες και μουσική με υποστήριξη μοιράσματος μέσω DLNA.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024