Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έως τις 21/6 το 34ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Έως τις 21/6 το 34ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Στον ιστορικό χώρο όπου διοργανώνονταν επί τρεις δεκαετίες, στην παραλία του Λευκού Πύργου – Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου, πραγματοποιείται από τις 5 έως τις 21 Ιουνίου το 34ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Το Φεστιβάλ άνοιξε τις πύλες του ανανεωμένο με νέα περίπτερα και με μεγάλη συμμετοχή εκδοτικών οίκων και φορέων του πολιτισμού, και των γραμμάτων. Το […]

Στον ιστορικό χώρο όπου διοργανώνονταν επί τρεις δεκαετίες, στην παραλία του Λευκού Πύργου – Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου, πραγματοποιείται από τις 5 έως τις 21 Ιουνίου το 34ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

Το Φεστιβάλ άνοιξε τις πύλες του ανανεωμένο με νέα περίπτερα και με μεγάλη συμμετοχή εκδοτικών οίκων και φορέων του πολιτισμού, και των γραμμάτων.

Το Φεστιβάλ Βιβλίου είναι η κορυφαία εκδήλωση του ΚΕ΄ Πνευματικού Μαΐου «Η Πολιτιστική Άνοιξη της Θεσσαλονίκης», (πολιτισμός, γράμματα, τέχνες), ο οποίος υποστηρίζει έμπρακτα όλους τους πνευματικούς δημιουργούς της Βόρειας Ελλάδας, αναδεικνύοντας το έργο τους.

Το Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη, ενώ το 2015 είναι έτος Μανόλη Αναγνωστάκη για τη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στον Μανόλη Αναγνωστάκη υπό τον τίτλο «… θαρρείς πως αυτός ήταν όλοι.»

Στα περίπτερα των εκδοτών καθημερινά θα πραγματοποιούνται παρουσιάσεις βιβλίων και με τη συμμετοχή συγγραφέων. Τα βιβλία τους μεταξύ άλλων θα παρουσιάσουν οι συγγραφείς: Νόρα Πυλόρωφ, Έλενα Αρτζανίδου, Γιώργος Πολυράκης, Γιώτα Φωτίου, Σοφία Βόικου, Σόφη Θεοδωρίδου, Χαρά Ανδρεϊδου, Βασιλική Νευροκοπλή, Γεωργία Κακαλοπούλου και Ελένη Μπεντίλλα.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περισσότεροι από 180 εκδότες από όλη τη χώρα.

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά από τις 18.30 – 23.00
Κυριακές και το πρωί 11.00 – 13.30 και 18.30 -23.00

entertainment.in.gr

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024