Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Αντώνης Μπαρούνας, επικεφαλής της Sony Mobile στην Ευρώπη

O Αντώνης Μπαρούνας, επικεφαλής της Sony Mobile στην Ευρώπη

Επικεφαλής της Sony Mobile στην Ευρώπη ορίστηκε από την 1η Ιουνίου 2015 ο κύριος Αντώνιος Μπαρούνας, στέλεχος που έχει κατείχε προηγουμένως την θέση VP Head of Customer Unit στην Μεσόγειο για την εταιρεία, Πρόσφατα ανέλαβε τη θέση του VP Sales της Sony Mobile Communications για την περιοχή EMEA. Η ανακοίνωση της δεύτερης προαγωγής του έλληνα μάνατζερ έχει από τον
Hiroki Totoki, Πρόεδρο και CEO της Sony Mobile.

Σε δύσκολους καιρούς, αναλαμβάνει διπλό ρόλο ο κος Αντώνης Μπαρούνας. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony Mobile ανακοίνωσε ότι ο έλληνας μάνατζερ αναλαμβάνει τη θέση του Head of Region Europe από την 1η Ιουνίου -μόλις πρόσφατα ο κος Μπαρούνας κατέλαβε τη θέση του VP Sales της Sony Mobile Communications για την περιοχή EMEA.

Μετά την αποχώρηση του Dennis Van Schie από τη θέση του Chief Commercial Officer και Head of Region EMEA και Region LAM, η Sony Mobile προχώρησε σε μία σειρά διοικητικών αλλαγών, μεταξύ των οποίων και η προαγωγή του κ.Μπαρούνα.

Ο κύριος Μπαρούνας έχει διατελέσει στο παρελθόν VP Head of Customer Unit Mediterranean στη Sony Mobile. «Η δεύτερη αναβάθμιση μέσα σε μόλις 2 μήνες για τον κύριο Μπαρούνα έρχεται να επιβεβαιώσει όχι μόνο την εμπιστοσύνη της Sony Mobile στο πρόσωπό του αλλά επιπλέον και την επιτυχημένη πορεία του Έλληνα manager στο εξωτερικό», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο Hiroki Totoki, πρόεδρος και CEO της Sony Mobile έχει δεσμευτεί να καταστήσει την Sony Mobile κερδοφόρα μέχρι τον Μάρτιο του 2016 και έχει στο παρελθόν σημειώσει πως η Sony Mobile θα εστιάσει στο υψηλότερο τμήμα της αγοράς των smartphone από πλευράς δυνατοτήτων αλλά και κόστους –εκεί όπου ανταγωνίζονται οι Samsung Electronics και Apple.

Διαβάστε στο tech.in.gr:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024