Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος κέρδισε το Samsung Galaxy A5, ένα 4G smartphone προσφορά της COSMOTE

Ποιος κέρδισε το Samsung Galaxy A5, ένα 4G smartphone προσφορά της COSMOTE

H COSMOTE προσέφερε σε έναν τυχερό/-ρή επισκέπτη του in.gr Τεχνολογία (tech.in.gr) το Samsung Galaxy A5, ένα εξαιρετικά λεπτό smartphone 5,5 ιντσών με υποστήριξη του ανεπτυγμένου στο 70% του πληθυσμού δικτύου τέταρτης γενιάς της εταιρείας. Το smartphone αξίας 399 ευρώ κληρώθηκε την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας. Αναμείνατε την επόμενη κλήρωση του tech.in.gr!

H COSMOTE προσφέρει σε έναν τυχερό/-ρή επισκέπτη/-τρια του in.gr Τεχνολογία (tech.in.gr) το Samsung Galaxy A5, ένα εξαιρετικά λεπτό smartphone 5,5 ιντσών με υποστήριξη του -ανεπτυγμένου στο 70% του πληθυσμού- δικτύου τέταρτης γενιάς της εταιρείας.

Το smartphone, αξίας 399 ευρώ, κληρώθηκε την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015. Αναμένουμε την επιβεβαίωση του ατόμου που ανέδειξε η κλήρωση, προκειμένου να δημοσιεύσουμε το αποτέλεσμα της κλήρωσης. H κα ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ήταν η νικήτρια της κλήρωσης. Συγχαρητήρια!

Αναμείνατε την επόμενη κλήρωση δώρων του tech.in.gr!

Περιγραφή του Samsung Galaxy A5

Το Samsung Galaxy A5 εντυπωσιάζει με τον μοναδικό του σχεδιασμό και τις εξαιρετικές του δυνατότητες. Με κομψό, μεταλλικό σχεδιασμό και απίστευτα λεπτό, μόλις 6,7mm, διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 5″ HD Super AMOLED και πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 1.2GHz.

Το Samsung Galaxy A5 διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 5Mpixel, με ειδικές λειτουργίες για λήψη selfies και κάμερα 13MPixel στο πίσω μέρος για ολοζώντανες φωτογραφίες, υψηλής ευκρίνειας.

Επίσης, η συσκευή υποστηρίζει την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο ακόμη και όταν έχει θόρυβο.

Με το Samsung Galaxy A5 μπορεί κανείς να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορο σερφάρισμα στο Internet, να κατεβάζει τις αγαπημένες του εφαρμογές και να λαμβάνει τα e-mail του πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στο 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, διαθέσιμο στο 70% του πληθυσμού της χώρας.

Όροι κλήρωσης

  • Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία στην φόρμα της κλήρωσης.
  • Ο/Η νικητής/-τρια που θα αναδείξει η κλήρωση θα ενημερωθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το in.gr για τον τρόπο παραλαβής του δώρου από την COSMOTE.
  • Ο/Η τυχερός/-ρή θα πρέπει να απαντήσουν στο e-mail του in.gr εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024