Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Owiwi: Εφαρμογή που κάνει παιχνίδι την συνέντευξη για δουλειά διακρίθηκε στο Ισραήλ

Owiwi: Εφαρμογή που κάνει παιχνίδι την συνέντευξη για δουλειά διακρίθηκε στο Ισραήλ

Μια ελληνική νεοσύστατη εταιρεία διακρίθηκε στις 40 πρώτες startup της παγκόσμιας σκηνής που διαγωνίστηκαν σε διαγωνισμό στο Τελ Αβίβ. Η Owiwi αναπτύσσει παιχνίδια στρατηγικής με στόχο να συνδράμει την προσπάθεια των επιχειρήσεων να βρουν τον πλέον κατάλληλο υποψήφιο για μια θέση εργασίας.

Η Owiwi ξεχώρισε ανάμεσα σε αποστολές άλλων χωρών, καθώς η κριτική επιτροπή του Tel Aviv Startup Challenge, με περισσότερους από 1.200 συμμετέχοντες, την κατέταξε στις πρώτες 40 start-up της παγκόσμιας σκηνής, που διαγωνίστηκαν στη φετινή διοργάνωση. Ακολούθησε η ψηφοφορία του κοινού στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, όπου η Owiwi κέρδισε τη 2η θέση.

Η Owiwi αναπτύσσει παιχνίδια στρατηγικής που στόχος τους είναι να χρησιμοποιηθούν από τις εταιρείες για την επιλογή των υποψηφίων αλλά και την αξιολόγηση και εκπαίδευση των υφιστάμενων εργαζομένων τους. Μέσα από το online παιχνίδι που αποτελεί μια διαδραστική, επιμορφωτική και ευχάριστη διαδικασία, η Owiwi βοηθά τις εταιρείες να κάνουν την πλησιέστερη αντιστοιχία ανάμεσα σε μια θέση εργασίας και τον κατάλληλο υποψήφιο με βάση την οργανωτική κουλτούρα της εταιρείας και τα προσωπικά χαρακτηριστικά του υποψηφίου.

H κα. Αθηνά Πολίνα Ντόβα, COO & Co-Founder της Owiwi αναφέρθηκε στην συμβολή του Corallia, : «Η συμβολή του Corallia, στο πλαίσιο του Tel Aviv Startup Challenge, προκειμένου να προετοιμαστούμε για το elevator pitch μας και για τις συναντήσεις μας με επενδυτές ήταν πολύτιμη και αναντικατάστατη. Μας έφεραν σε επαφή με επενδυτικά σχήματα, με άτομα από τον χώρο για πιθανές συνεργασίες αλλά και με άλλες start-ups για ανταλλαγή τεχνογνωσίας. Ήταν μια πολύ σημαντική ευκαιρία για εμάς και λάβαμε ουσιαστική υποστήριξη σε όλα τα στάδια παρουσίας μας εκεί».

To Corallia είναι ο πρώτος οργανισμός που συστάθηκε στην Ελλάδα για την οργανωμένη και συστηματική διαχείριση και ανάπτυξη συνεργατικών σχηματισμών καινοτομίας (innovationclusters) με στόχο τη δημιουργία ολοκληρωμένων παραγωγικών και καινοτομικών οικοσυστημάτων στα οποία δραστηριοποιούνται συντονισμένα παράγοντες από συγκεκριμένους κλάδους και περιφέρειες της χώρας, όπου προϋπάρχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και εξαγωγικός προσανατολισμός.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024