Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για app στο Google Play Store με προ-εγγραφές

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για app στο Google Play Store με προ-εγγραφές

Οι κάτοχοι Android θα μπορούν να ειδοποιούνται άμεσα κάθε φορά που ανεβαίνει στο Play Store, το κατάστημα εφαρμογών της Google, μια εφαρμογή που τους ενδιαφέρει. H πρώτη εφαρμογή που φέρει την μοναδική επιλογή Προ-εγγραφή (pre-register) είναι το Terminator: Genisys -το επίσημο παιχνίδι της νέας ομώνυμης ταινίας.

Οι κάτοχοι Android θα μπορούν να ειδοποιούνται άμεσα κάθε φορά που ανεβαίνει στο Play Store, το κατάστημα εφαρμογών της Google, μια εφαρμογή που τους ενδιαφέρει. H πρώτη εφαρμογή που φέρει την μοναδική επιλογή Προ-εγγραφή (pre-register) είναι το Terminator Genisys: Revolution -το επίσημο παιχνίδι της νέας ομώνυμης ταινίας.

Οι δημιουργοί έχουν την δυνατότητα να ανεβάσουν στοιχεία για το app που πρόκειται να διαθέσουν στο Play Store πριν ολοκληρωθεί η ανάπτυξή του, γεγονός που τους δίνει μια ακόμα πληροφορία: τις συσκευές και την έκδοση Android στις οποίες θα κληθεί να εκτελεστεί, αν και ο χρήστης δεν καλείται να συναινέσει στην κοινοποίηση των στοιχείων αυτών στους προγραμματιστές. Ο χρήστης για να κάνει προ-εγγραφή πρέπει να έχει εισαχθεί στο Play Store, όπου υπάρχει η πληροφορία για την συσκευή του (μοντέλο και έκδοση Android).

Τι συμβαίνει τώρα τελευταία με το Android:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024