Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Microsoft Edge: Ο browser που θα αντικαταστήσει τον Internet Explorer

Microsoft Edge: Ο browser που θα αντικαταστήσει τον Internet Explorer

Edge είναι η επίσημη ονομασία που έδωσε η Microsoft στον browser που θα αναλάβει την δουλειά του 20ετούς Internet Explorer στην επόμενη έκδοση των Windows, Windows 10. H Microsoft διέθεσε το πρώτο βίντεο για το νέο πρόγραμμα πλοήγησης, με δυνατότητα τήρησης σημειώσεων, κοινοποιήσεων και την βοηθό, Cortana.

Edge είναι η επίσημη ονομασία που έδωσε η Microsoft στον browser που θα αναλάβει την δουλειά του 20χρονου πλέον Internet Explorer, στην επόμενη έκδοση των Windows, Windows 10. H Microsoft διέθεσε το πρώτο βίντεο για το νέο πρόγραμμα πλοήγησης, γνωστό ως τώρα με την κωδική ονομασία «Project Spartan», με δυνατότητα τήρησης σημειώσεων, κοινοποιήσεων και την βοηθό, Cortana. Το όνομα προέρχεται από τη νέα μηχανή rendering που χρησιμοποιεί ο νέος browser, EdgeHTML.

O browser ήταν πάντα ένα «παράθυρο στον κόσμο» αναφέρει η Microsoft, υποδεικνύοντας κάποιες από τις δυνατότητες του Edge. O χρήστης του θα μπορεί να δημιουργεί λίστες ιστοσελίδων προς ανάγνωση (Reading List) και να χρησιμοποιεί τον browser όχι μόνο ως μέσο για την προβολή περιεχομένου αλλά και για την δημιουργία, ώστε να μην είναι πλέον διακριτό «το περίγραμμα του πλαισίου του», εννοώντας ότι ο χρήστης θα μπορεί να κρατάει χειρόγραφες σημειώσεις με το mouse στον Edge -«digital ink annotation». Επίσης, η Cortana θα αναλαμβάνει να αντλεί «σχετικό περιεχόμενο», όπως οδηγίες πλοήγησης, πληροφορίες για τον καιρό ή άλλες χρήσιμες πληροφορίες από άλλες υπηρεσίες της Microsoft.

Δείτε τις σημαντικότερες δυνατότητες του Microsoft Edge σε φωτογραφίες:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024