Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρη στο 4G+ και το HD Voice, η COSMOTE φέρνει το Galaxy Note edge

Χάρη στο 4G+ και το HD Voice, η COSMOTE φέρνει το Galaxy Note edge

Το smartphone της Samsung, Galaxy Note edge, που μπορεί να αξιοποιήσει το κινητό ευρυζωνικό δίκτυο της COSMOTE 4G+ καθώς και το HD Voice για κλήσεις με «κρυστάλλινο ήχο», διαθέτει, μεταξύ άλλων, στην ελληνική αγορά η εταιρεία, μέσω των καταστημάτων ΟΤΕ, Cosmote και Γερμανός.

Το smartphone της Samsung, Galaxy Note edge, που μπορεί να αξιοποιήσει το κινητό ευρυζωνικό δίκτυο της COSMOTE 4G+ καθώς και το HD Voice «για κρυστάλλινο ήχο» στις τηλεφωνικές κλήσεις, διαθέτει, μεταξύ άλλων, στην ελληνική αγορά η εταιρεία, μέσω των καταστημάτων ΟΤΕ, Cosmote και Γερμανός.

  • Το Samsung Galaxy Note Edge εμφανίζεται άμεσα διαθέσιμο για αγορά στο cosmote.gr αντί 899€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE.
  • Σχετικά με την επιδότηση της αγοράς online, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το κόστος απόκτησης του Galaxy Note edge online μειώνεται κατά 100 περίπου ευρώ με σύνδεση στο πρόγραμμα Cosmote Plus 65 με πάγιο 65 ευρώ το μήνα για 1500 SMS, 1500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα και 2GB για πλοήγηση στο Ίντερνετ. Με το Cosmote Plus 100 (€100 μηνιαίο πάγιο, 3000 SMS και 3000 λεπτά ομιλίας αλλά και 4GB για κίνηση δεδομένων), η τιμή του για αγορά online μειώνεται στα 600 περίπου ευρώ.

H Cosmote διαθέτει ήδη από τα τέλη Φεβρουαρίου 2015 κινητό ευρυζωνικό δίκτυο 4G+, τεχνολογίας LTE Advanced, σε επιλεγμένες περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ έχει δηλώσει ότι προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση της υπηρεσίας σε όλη την Ελλάδα.

  • Κατά την δοκιμές στις αρχές του Νοεμβρίου 2014 επιτεύχθηκαν ταχύτητες 300Mbps στη λήψη, ταχύτητες ικανές για HD streaming και HD Video Conference και αποστολή/λήψη μεγάλων αρχείων -ενδεικτικά, μια ταινία 4GB μεταφέρθηκε σε λιγότερο από 3 λεπτά και 150 τραγούδια των 8MB σε λιγότερο από ένα λεπτό.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024