Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο από λήψεις 360 μοιρών στο YouTube

Βίντεο από λήψεις 360 μοιρών στο YouTube

H Google ανακοίνωσε την υποστήριξη βίντεο 360 μοιρών στο YouTube, στα οποία οι θεατές μπορούν να δουν τις σκηνές από όποια σκοπιά θέλουν.

H Google ανακοίνωσε την υποστήριξη βίντεο 360 μοιρών στο YouTube, στα οποία οι θεατές μπορούν να δουν τις σκηνές από όποια σκοπιά θέλουν.



Στο κανάλι YouTube Creators δημοσιεύεται σειρά βίντεο 360 μοιρών από χρήστες της υπηρεσίας.

Με ένα βίντεο 360 μοιρών, «θα μπορούσατε να επιτρέψετε στους θεατές σας να δουν τη σκηνή και το κοινό στις συναυλίες σας, τον ουρανό και το έδαφος καθώς πετάτε με στολή wingsuit ή θα μπορούσατε να επιτρέπετε σε χρήστες να αλλάζουν την ιστορία σε ένα βίντεο «choose-your-own-adventure» ανάλογα με το που κοιτάνε. Οι πραγματικές δυνατότητες εξαρτώνται μόνο από την φαντασία σας», αναφέρει στο επίσημο blog post ο Sanjeev Verma, επικεφαλής του τμήματος της Google.

H εταιρεία αναφέρεται επίσης στην συνεργασία της με κατασκευαστές καμερών που έχουν αυτή την δυνατότητα λήψης, και συγκεκριμένα στους Bublcam, Giroptic 360cam, IC Real Tech Allie, Kodak SP360 και RICOH THETA. Η δημοφιλής GoPro έχει επίσης τη δυνατότητα λήψης από οποιαδήποτε γωνία.

Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τα βίντεο 360 μοιρών στην υπάρχουσα εφαρμογή YouTube για Android. Για να δουν όλες τις διαφορετικές οπτικές γωνίες, απλώς κουνούν το κινητο ή το tablet τους ενώ παίζει το βίντεο. Μπορούν να κάνουν το ίδιο και στο youtube.com ή σε ενσωματωμένα βίντεο, σύροντας το ποντίκι για να επιλέξουν οπτική γωνία. Αυτή η δυνατότητα θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο iPhone, στο iPad και σε άλλες συσκευές, αναφέρει η Google.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024