Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
1ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ποίησης «K.Π. Καβάφης» 2015

1ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ποίησης «K.Π. Καβάφης» 2015

Η International Art Academy διοργανώνει τον 1ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης «K.Π. Καβάφης» 2015. Στο Διαγωνισμό θα μπορούν να λάβουν μέρος άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας, με μια ανέκδοτη ποιητική συλλογή γραμμένη στην ελληνική γλώσσα. Follow @ingrBook!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=»//platform.twitter.com/widgets.js»;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,»script»,»twitter-wjs»); Θα δοθούν συνολικά 30 Βραβεία. Επίσης θα δοθούν τιμητικά βραβεία, τιμητικές διακρίσεις και έπαινοι από την International Art […]

Η International Art Academy διοργανώνει τον 1ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης «K.Π. Καβάφης» 2015. Στο Διαγωνισμό θα μπορούν να λάβουν μέρος άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας, με μια ανέκδοτη ποιητική συλλογή γραμμένη στην ελληνική γλώσσα.
!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=»//platform.twitter.com/widgets.js»;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,»script»,»twitter-wjs»);

Θα δοθούν συνολικά 30 Βραβεία. Επίσης θα δοθούν τιμητικά βραβεία, τιμητικές διακρίσεις και έπαινοι από την International Art Academy σε όλους τους συμμετέχοντες στην Τελική Φάση, ανάλογα με το βαθμό αξιολόγησης των έργων τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει.

Κάντε κλικ εδώ (link, pdf) για να δείτε όλες τις πληροφορίες

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής
Αντωνοπούλου 17 – Δημητριάδος, Βόλος
Τηλ. (0030) 6909.127.982 Fax. (0030) 24210 36242
e-mail: info@artsociety.gr
artacademy@artsociety.gr
web page: www.artsociety.gr
www.artsociety.gr/artacademy

Η International Art Society είναι μια μεγάλη παγκόσμια κοινότητα καλλιτεχνών και φιλότεχνων Που στόχο έχει να προσφέρει στα μέλη της: προώθηση και προβολή του έργου κάθε μέλους, εργασία, καριέρα, ενδιαφέροντα, επικοινωνία, ενημέρωση, κα.

Μέλη της International Art Society μπορούν να γίνουν καλλιτέχνες και φιλότεχνοι απ` όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας, εθνικότητας και θρησκείας.

Επίσης μέλη της ΙΑS μπορούν να γίνουν καλλιτεχνικοί φορείς, διευθυντές φεστιβάλ, διοργανωτές, αίθουσες τέχνης, ξενοδοχεία, καφέ-μπαρ-εστιατόρια, ταξιδιωτικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες, εκδοτικοί οίκοι, δισκογραφικές εταιρείες, καταστήματα, εκπαιδευτικά ιδρύματα τέχνης, δήμοι, κοινότητες, σύλλογοι, κα.

Οι συνδρομές των μελών της IAS χρησιμοποιούνται ως μοχλός για την δραστηριοποίηση των μελών της και επιστρέφονται σε πολλαπλάσια μορφή, με ποικίλους τρόπους και ανάλογα με τη δράση και το έργο του κάθε μέλους.

Η γλώσσα επικοινωνίας των μελών της IAS είναι η Αγγλική.

Η International Art Society στην Ελλάδα έχει έδρα το Βόλο. Διευθύνεται από το Γιώργο Φουντούλη σε συνεργασία με ένα άριστο επιτελείο συνεργατών.

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024