Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημη πρώτη για το SAP S/4HANA

Επίσημη πρώτη για το SAP S/4HANA

H SAP ανακοίνωσε την επόμενη γενιά λογισμικού, το SAP Business Suite 4 SAP HANA (SAP S/4HANA). Παράλληλα, παρουσίασε στοιχεία αναφορικά με την επιτυχημένη πορεία που διέγραψε η εταιρεία το 2014 στην ελληνική αγορά.

H SAP ανακοίνωσε την επόμενη γενιά λογισμικού, το SAP Business Suite 4 SAP HANA (SAP S/4HANA). Παράλληλα, παρουσίασε στοιχεία αναφορικά με την επιτυχημένη πορεία που διέγραψε η εταιρεία το 2014 στην ελληνική αγορά.

H SAP παρουσίασε σημαντική διεύρυνση της πελατειακής βάσης για το 2014 και δυναμική ανάπτυξη της θέσης της στην ελληνική αγορά. Εξήντα επτά εταιρίες προστέθηκαν στο πελατολόγιο της μεταξύ των οποίων, οι Eurobank, Intralot και Aegean Airlines. Επιπρόσθετα, η SAP ανακοίνωσε τη συνέχιση υψηλών ρυθμών ανάπτυξης στην ελληνική αγορά.

Ο COO South Europe, Μiddle East & Africa, κ. Μάνος Ραπτόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη θετική εξέλιξη των μεγεθών της Εταιρείας για το 2014, τα οποία ήταν απόρροια της στρατηγικής μας για καινοτομία και ανάπτυξη. Το 2014 αποτελεί αναμφισβήτητα σημείο αναφοράς για εμάς. Συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία, επενδύουμε στην καινοτομία και στοχεύουμε στις καλύτερες ποιοτικές λύσεις σε διεθνές επίπεδο, όπως το SAP S/4HANA.»

«Η επιλογή προϊόντων και λύσεων της SAP από ένα τόσο σημαντικό αριθμό νέων πελατών και η ανανέωση της εμπιστοσύνης από την εγκατεστημένη μας βάση, αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή. Η ελληνική αγορά έχει γίνει ιδιαίτερα απαιτητική όσον αφορά στην αξία των λύσεων και στην αποδοτικότητα των επενδύσεων και για αυτό το λόγο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας, προτείνοντας λύσεις που αποφέρουν αποδεδειγμένα οφέλη», αναφέρει ο κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθυντής Πωλήσεων της SAP για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια η SAP έχει κάνει τολμηρές κινήσεις, όπως την εισαγωγή του SAP HANA -το προϊόν με την ταχύτερη ανάπτυξη στην ιστορία του επιχειρησιακού λογισμικού- τις λύσεις Cloud, συμπεριλαμβανομένων των Success Factors (HCM), Ariba (Procurement) και Concur (Travel and expense management). Η εξειδικευμένη κάθετη γνώση μας σε πληθώρα κλάδων, μας δίνει τη δυνατότητα να βοηθούμε τους πελάτες μας να προσεγγίσουν τις ανάγκες τους με εντελώς καινούργιους τρόπους“, επιβεβαιώνει η κα Αλεξάνδρα Κοκκίνη, Διευθύντρια Λειτουργιών για την SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.

Το SAP S/4HANA

Σε αυτό το πλαίσιο, η SAP παρουσίασε το SAP S/4HANA – την επόμενη γενιά του πλήρως ανασχεδιασμένου Business Suite. Βασικός στόχος είναι να βοηθήσει κάθε επιχείρηση να «τρέχει» απλά. Σε ένα διεθνές περιβάλλον, με ολοένα αυξανόμενη πολυπλοκότητα, οι επιχειρήσεις καλούνται να εισέλθουν σε νέες αγορές και να συνεργαστούν με τους πελάτες τους μέσω πολλαπλών καναλιών. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζονται μια καινοτόμα πλατφόρμα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων, ικανή να στηρίξει τη στρατηγική και την ανάπτυξη τους.

H SAP επανακαθορίζει το ERP, επεκτείνοντας την υπάρχουσα λειτουργικότητα, με στόχο να το κάνει αφενός απλούστερο, αφετέρου να αξιοποιήσει τη νέα τεχνολογία προς όφελος των πελατών της. Βασικά χαρακτηριστικά της νέας πλατφόρμας είναι:

  1. απλοποιημένο μοντέλο διαχείρισης και μοντελοποίησης των δεδομένων
  2. on-the-fly ανάλυση της πληροφορίας στο υψηλότερο επίπεδο λεπτομέρειας απευθείας, χωρίς την ανάγκη πολύπλοκων δομών data warehouse
  3. πλήρως ανασχεδιασμένη εμπειρία χρήσης και πρόσβαση μέσω οποιασδήποτε συσκευής, desktop, tablet ή mobile χάρη στο νέο User Interface, SAP Fiori.

Επιπλέον, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη λειτουργία της πλατφόρμας S/4HANA είτε on-premise είτε, on cloud.

Για τους υπάρχοντες πελάτες η SAP εγγυάται την ομαλή μετάβαση στο S/4HANA με προκαθορισμένο και πλήρως ελεγχόμενο τρόπο, ενώ οι παλαιότερες εκδόσεις θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται μέχρι το 2025.

«Με την επόμενη γενιά επιχειρησιακού λογισμικού η SAP επαναπροσδιορίζει την έννοια της διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων για τον 21ο αιώνα. Το SAP S/4HANA σχεδιάστηκε για να ενώσει το λογισμικό και τους ανθρώπους, επιτρέποντας τους να χτίσουν και να τρέξουν επιχειρήσεις που λειτουργούν σε πραγματικό χρόνο, δικτυωμένα και απλά», είπε ο Bill McDermott, CEO της SAP.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024