Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Pininfarina

Pininfarina

Με αφορμή τη συμπλήρωση 85 ετών από τη δημιουργία του σχεδιαστικού οίκου του Pininfarina, η Ferrari παρουσιάζει στη Γενεύη την Ferrari Sergio by Pininfarina. Πρόκειται να μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση –μόλις έξι αντίτυπα πρόκειται να παραχθούν- η οποία έχει βασιστεί στο σασί της 458 Spider. Η Ferrari Sergio by Pininfarina εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα […]

Με αφορμή τη συμπλήρωση 85 ετών από τη δημιουργία του σχεδιαστικού οίκου του Pininfarina, η Ferrari παρουσιάζει στη Γενεύη την Ferrari Sergio by Pininfarina. Πρόκειται να μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση –μόλις έξι αντίτυπα πρόκειται να παραχθούν- η οποία έχει βασιστεί στο σασί της 458 Spider.

Η Ferrari Sergio by Pininfarina εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 4,5 λίτρων, η απόδοση του οποίου φτάνει τους 605 ίππους, επιτρέποντας στο περιορισμένης παραγωγής roadster να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3 δευτερόλεπτα. Όπως είναι φυσικό, και τα έξι αντίτυπα της Ferrari Sergio by Pininfarina έχουν ήδη προπωλήθεί.

auto.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024