Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι λείπει από τα Samsung Galaxy S6;

Τι λείπει από τα Samsung Galaxy S6;

Η Samsung αξιοποίησε τεχνολογίες που επέτρεψαν την αύξηση της χωρητικότητας της εσωτερικής μνήμης των τηλεφώνων της, εντούτοις η επιλογή συμπαρασύρει ένα χαρακτηριστικό πολύτιμο για αρκετούς χρήστες, και δεν είναι το μόνο.

Η Samsung αξιοποίησε τεχνολογίες που επέτρεψαν την αύξηση της χωρητικότητας της εσωτερικής μνήμης των τηλεφώνων της, εντούτοις η επιλογή συμπαρασύρει ένα χαρακτηριστικό πολύτιμο για αρκετούς χρήστες: Τα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 edge θα κυκλοφορήσουν σε μοντέλα 32, 64 και 128GB, δεν δέχονται όμως κάρτες μνήμης, αφού για πρώτη φορά απουσιάζει από το Galaxy η υποδοχή microSD.

Επίσης, η Samsung έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην σχεδίαση και στα υλικά, αντιμετωπίζοντας κατάματα τους επικριτές που αναφέρονταν κατ’επανάληψη στο πλαστικό. Τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge έχουν κάτι από πολύτιμο πετράδι, σκελετό από μέταλλο (γωνίες) και πλάτη από γυαλί -το σκληρότερο Gorilla Glass (Gorilla Glass 4). Όμως, η επιλογή σήμανε και το τέλος της αποσπώμενης μπαταρίας, μια δυνατότητα που επίσης θεωρείται σημαντικό κριτήριο επιλογής ενός smartphone, ιδιαίτερα στο υψηλότερο επίπεδο τιμών. Παρεμπιπτόντως, οι μπαταρίες στα Galaxy S6 έχουν λιγότερα mAh από το S5 (2550mAh, 2600mAh αντί 2.800mAh στο S5).

Ακόμα, τα νέα Samsung Galaxy δεν έχουν πλέον προστασία από την υγρασία όπως το Samsung Galaxy S5, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι με μια σταγόνα νερό θα καταστραφούν.

Τέλος, με τα νέα Galaxy S6 η Samsung στρέφει το βλέμμα μας στην ασύρματη φόρτιση -στο πακέτο όμως δεν περιλαμβάνεται το απαραίτητο pad και θα πρέπει να προμηθευτούμε ένα PowerMat Wireless ως αξεσουάρ (οι συσκευές είναι συμβατές με τα στάνταρτ WPC1.1(4.6W Output) και PMA 1.0(4.2W)).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024