Ο Μάρλον και η Λίζα Γκρέναν από το Νιου Χάμσιρ των ΗΠΑ μάλλον δεν πρέπει να ανησυχούν για το κατά πόσο κάποια στιγμή θα πέσουν θύματα διάρρηξης, καθώς έχουν τον καλύτερο σκύλο-φύλακα.

Το 17 μηνών πιτμπουλ Χαλκ, όπως υποδηλώνει και το όνομα του, είναι εξίσου τεράστιο με τον ομώνυμο ήρωα κόμικς, αφού είναι το μεγαλύτερο πίτμπουλ της υφηλίου σε σχέση με την ηλικία του.

Οι ιδιοκτήτες του, εκτροφείς σκύλων και οι ίδιοι, τον έχουν αναθρέψει με στόχο να γίνει ένας αξιόπιστος σκύλος-φύλακας –και πώς να μην γίνει, όταν ζυγίζει 79 κιλά.

Δηλαδή είναι πιο βαρύ κι από τον… ομώνυμο δίποδο ράπερ, κατά κόσμο Αρμάντο Κριστιάν Πέρεζ ή Pitbull.

Ο Χαλκ τρώει πάνω από δυο κιλά κρέατος ημερησίως για να συντηρηθεί, ενώ είναι τόσο μεγάλος σε μέγεθος, ώστε όταν ο τρίχρονος γιος του ζεύγους, Τζόρνταν, θέλει να παίξει, καβαλάει τη ράχη του Χαλκ σαν να ήταν άλογο και πηγαίνει βόλτα εντός κι εκτός σπιτιού.

Όπως λέει ο Γκρέναν, ο Χαλκ είναι εντελώς ακίνδυνος για τα παιδιά –στην πραγματικότητα είναι πιο καλόκαρδος από πολλές άλλες ράτσες σκύλων και το μόνο για το οποίο είναι εκπαιδευμένος να δείχνει τα κοφτερά του δόντια είναι ένας ξένος εισβολέας μέσα στο σπίτι. Είναι αυτό που λέμε «αγαθός γίγαντας».

Φυσικά ο Χαλκ έχει όλα τα φόντα να πιάσει… κατοστάρα στα κιλά αφού η ανάπτυξή του συνεχίζεται ακόμη.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τσάβαλος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιο σας