Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
KIA

KIA

Την υπογραφή του ευρωπαϊκού σχεδιαστικού κέντρου της KIA, επικεφαλής του οποίου είναι ο Gregory Guillaume, φέρει το πρωτότυπο SPORTSPACE που παρουσιάζει για πρώτη φορά η κορεατική φίρμα στη Γενεύη. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα station wagon που κρύβει τον όγκο του πίσω από τα δυναμικά στοιχεία του σχεδιασμού του. Ανάλογη είναι η εικόνα και […]

Την υπογραφή του ευρωπαϊκού σχεδιαστικού κέντρου της KIA, επικεφαλής του οποίου είναι ο Gregory Guillaume, φέρει το πρωτότυπο SPORTSPACE που παρουσιάζει για πρώτη φορά η κορεατική φίρμα στη Γενεύη. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα station wagon που κρύβει τον όγκο του πίσω από τα δυναμικά στοιχεία του σχεδιασμού του. Ανάλογη είναι η εικόνα και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου ξεχωρίζουν τα bucket καθίσματα και η υπερυψωμένη κεντρική κονσόλα που χωρίζει το εσωτερικό σε δύο μέρη. Κάτω από το μακρύ καπό του, το μήκους 4,85 μέτρων Κia SPORTSPACE κρύβει έναν δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης άμεσου ψεκασμού απόδοσης 250 ίππων.

Αναβαθμίσεις τόσο στα σχεδιαστικά όσο και στα εξοπλιστικά χαρακτηριστικά της έχει να παρουσιάσει η ανανεωμένη εκδοχή του ΚΙΑ Picanto. Μεταξύ άλλων, το δημοφιλές «μικρό» εξοπλίζεται με το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της KIA, το οποίο προαιρετικά θα διαθέτει σύστημα δορυφορικής πλοήγησης και έγχρωμη οθόνη αφής μεγέθους 7 ιντσών. Το αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης με τα μεγαλύτερης διάστασης δισκόφρενα του μπροστινού άξονα έχει περιορίσει την απόσταση ακινητοποίησης του αυτοκινήτου από τα 100 χλμ./ώρα κατά 2 μέτρα. Το ανανεωμένο Picanto θα εφοδιάζουν κινητήρες προδιαγραφών EU6, ξεκινώντας από το τρικύλινδρο σύνολο χωρητικότητας 1,0 λίτρου.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024