Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν data από το νεότευκτο δίκτυο 4G της Wind για όλους στην Αττική

Δωρεάν data από το νεότευκτο δίκτυο 4G της Wind για όλους στην Αττική

Χωρίς χρέωση και χωρίς όριο επί δύο μήνες θα απολαμβάνουν την πρόσβαση στο Ίντερνετ από το smartphone τους οι πελάτες της Wind, με αφορμή τα εγκαίνια της υπηρεσίας 4G από την εταιρεία. Οι υπηρεσίες 4G είναι διαθέσιμες για το 75% του πληθυσμού στον νομό Αττικής.

Χωρίς χρέωση και χωρίς όριο επί δύο μήνες θα απολαμβάνουν την πρόσβαση στο Ίντερνετ από το smartphone τους οι πελάτες της Wind, με αφορμή τα εγκαίνια της υπηρεσίας 4G από την εταιρεία. Οι υπηρεσίες 4G είναι διαθέσιμες για το 75% του πληθυσμού στον νομό Αττικής.

Η Wind διαθέτει συσκευές 4G μέσα από τα καταστήματά της και αυτά της αλυσίδας Public. Η δωρεάν χρήση των υπηρεσιών data στο 4G είναι δωρεάν και απεριόριστη για όλους τους πελάτες της εταιρείας (συμβόλαιο, καρτοκινητή, mobile broadband), μέχρι το τέλος Απριλίου, αναφέρει συγκεκριμένα η εταιρεία.

Όπως επισημαίνεται στον δικτυακό τόπο της Wind, θα πρέπει να προσέξετε πως:

  • Για να αξιοποιήσετε το 4G της Wind στην Αττική, χρειάζεστε smartphone ή tablet 4G, καθώς και κάρτα SIM 4G. Όλοι οι πελάτες καρτοκινητής/Mobile Broadband με κάρτα θα πρέπει να ζητήσουν την αντικατάσταση της κάρτας SIM -γίνεται χωρίς χρέωση. Οι πελάτες συμβολαίου ή καρτοσύνδεσης θα πρέπει να γνωρίζουν πως η πλειονότητα των καρτών SIM υποστηρίζουν το 4G δίκτυο -όλες οι SIM περίπου από το 2004 και μετά υποστηρίζουν 4G δίκτυο. Οι πιο παλιές θα χρειαστούν αντικατάσταση -με χρέωση. Τέλος, για τους πελάτες συμβολαίου αναφέρεται πως όλα τα προγράμματα με ενσωματωμένα data και όλα τα προγράμματα Mobile Broadband είναι αυτόματα ενεργοποιημένα και δεν χρειάζεται καμία ενέργεια.
  • Όσοι έχουν συσκευή 4G αλλά δεν βλέπουν την ένδειξη 4G, ίσως χρειαστεί να κάνουν επανεκκίνηση στην συσκευή τους και να επιλέξουν Δίκτυο LTE/4G δίκτυο μέσα από τις ρυθμίσεις ή αναβάθμιση λογισμικού (ειδικά σε συσκευές LG και Samsung).
  • Η κατανάλωση δεδομένων (MΒ/GB) σε κάλυψη 4G δεν θα χρεώνεται και δεν θα καταναλώνει από τα ενσωματωμένα GB ή από οποιοδήποτε data add-on.
  • Η χρήση data μέσω 3G δικτύου χρεώνεται κανονικά με βάση το πρόγραμμα/πακέτο του κάθε συνδρομητή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε την Wind από κινητό στο 1260 με χρέωση 0,25 ευρώ ανά κλήση (ή 0,24 ευρώ ανά κλήση από καρτοκινητό).

Η εξέλιξη του δικτύου της Wind στην τεχνολογία τέταρτης γενιάς έγινε εφικτή με την επένδυση 500 εκατομμυρίων ευρώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η επέκταση της κάλυψης άμεσα αφορά τους συνδρομητές της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη και τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Στόχος της Wind είναι η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου 4G να φτάσει στο 50% στο τέλος του έτους.

Για την επόμενη 3ετία, η WIND δηλώνει πως θα προχωρήσει σε επενδύσεις ύψους 300€ εκατομμυρίων ευρώ κυρίως για δίκτυα 4G και VDSL αλλά και για την ολοκλήρωση της κατασκευής των νέων καταστημάτων της. Σήμερα η WIND έχει 50 νέα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα και μέχρι το τέλος του 2015 θα υπάρχουν συνολικά 160, επένδυση που θα αγγίξει τα 20 εκατομμύρια ευρώ και χαρακτηρίζεται από την εταιρείας ως «μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στη λιανική αγορά στη χώρα μας». Εξάλλου, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η εταιρεία, στα νέα καταστήματα WIND η επισκεψιμότητα έχει αυξηθεί κατά 23%, ενώ καταγράφουν σχεδόν 30% περισσότερες πωλήσεις.

Οι ενεργοί χρήστες Mobile Internet του δικτύου Wind αυξήθηκαν πάνω από 50% το 2014. Εντυπωσιακή χαρακτηρίζεται και η αύξηση στη χρήση mobile Internet στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς καθώς άγγιξε το 180%.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024