Μια προσπάθεια μικρής κλίμακας να βελτιώσει την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας που απολαμβάνουν οι χρήστες των υπηρεσιών της τουλάχιστον στις ΗΠΑ επιβεβαιώνει ότι θα καταβάλλει η Google.

H εταιρεία δεν θα επιχειρήσει να υποκαταστήσει τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, θα συνεργαστεί όμως μαζί τους για να εισάγει καινοτόμες υπηρεσίες σε χαμηλότερες τιμές, εξήγησε ο Σαντάρ Πιτσάι, ένας εκ των προέδρων της Google, κατά την ομιλία του στο Mobile World Congress, την έκθεση που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Βαρκελώνη.

Όπως η Google ενέχεται στην κατασκευή των smartphone Nexus σε συνεργασία με επιλεγμένους κατασκευαστές (Motorola, LG και άλλους), έτσι θα εμπλακεί και στο θέμα της συνδεσιμότητας, έτσι ώστε να εισαχθούν καινοτομίες, όπως, ανάφερε χαρακτηριστικά, η αυτόματη επανασύνδεση μιας κλήσης όταν διακόπτεται στο ένα άκρο.

Διαβάστε επίσης στο in.gr Τεχνολογία, tech.in.gr:

Η κότα έκανε τ’αυγό ή το αυγό την κότα;

Το Ίντερνετ φαίνεται ότι έχει περάσει το κατώφλι μιας νέας εποχής, στην οποία οι διαδικτυακές υπηρεσίες θα βαθμολογούν τα δίκτυα πρόσβασης στο Ίντερνετ και θα αποτελούν κρίσιμο παράγοντα επιλογής παρόχου.

Ένα ομολογουμένως τρελό σχέδιο θέτουν σε εφαρμογή μηχανικοί της Google.

In.gr Τεχνολογία

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr