Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινά η διάθεση του δεύτερου κυρτού smartphone της LG, LG Flex2

Ξεκινά η διάθεση του δεύτερου κυρτού smartphone της LG, LG Flex2

«Εβδομάδες μετά το Mobile World Congress» πρόκειται να κυκλοφορήσει στην υπόλοιπη Ευρώπη το LG G Flex2, μετά την διάθεσή του άμεσα από τα μεγαλύτερα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας των Ηνωμένων Πολιτειών, του Χονγκ Κονγκ, της Σιγκαπούρης, της Γαλλίας, της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Εβδομάδες μετά το Mobile World Congress» πρόκειται να κυκλοφορήσει στην υπόλοιπη Ευρώπη -και στην Ελλάδα- το LG G Flex2, μετά την διάθεσή του άμεσα από τα μεγαλύτερα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας των Ηνωμένων Πολιτειών, του Χονγκ Κονγκ, της Σιγκαπούρης, της Γαλλίας, της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Το συνέδριο Mobile World Congress 2015 διεξάγεται στην Βαρκελώνη από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου 2015.

Η κατασκευάστρια δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην διαφορετική εμφάνιση του δεύτερου κυρτού της smartphone. Διατηρώντας την κυρτή φόρμα του προκατόχου του, το νέο G Flex2 διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης Full HD και πάνελ τεχνολογίας Plastic-OLED, τεχνολογία με την οποία συνδέει η LG την υψηλή «καθαρότητα και ζωντάνια των εικόνων από οποιαδήποτε γωνία θέασης», αλλά και την κομψότητα και την αντοχή της οθόνης.

Από τα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζει ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 810, η αυτόματη αποκατάσταση μιας γρατζουνιάς στο πίσω μέρος του τηλεφώνου σε 10 δευτερόλεπτα, η λειτουργία ‘Fast Charge’ που φορτίζει την μπαταρία των 3000 mAh σχεδόν στο 50% της φόρτισης σε λίγο περισσότερο από 30 λεπτά της ώρας -ταχύτερα, απ’ότι είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Επίσης, η LG έχει προσθέσει στο G Flex2 μία βελτιωμένη έκδοση της λειτουργίας ‘Gesture Shot’, με σκοπό να κάνει κάνει τη λήψη selfies πιο εύκολη από ποτέ, με μόλις μία απλή χειρονομία του χρήστη. Στη νέα έκδοση του χαρακτηριστικού ‘Gesture shot’, η απόσταση από την οποία το κινητό μπορεί να αναγνωρίζει τη χειρονομία αυξήθηκε στο 1,5 μέτρο. Επιπλέον, το νέο ‘Gesture View’ επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει πολύ εύκολα την τελευταία φωτογραφία ή selfie που έβγαλε, αμέσως μετά τη λήψη, ενώ η λειτουργία ‘Glance View’ επιτρέπει στο χρήστη, με μια απλή κίνηση του χεριού (swipe) στην επιφάνεια της οθόνης, να δει βασικές πληροφορίες, όπως την ώρα, τα τελευταία εισερχόμενα μηνύματα ή τις αναπάντητες κλήσεις, ακόμη και όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη.

Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά LG G Flex2:
(ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανάλογα με την Αγορά):

  • Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 810 με 64-bit οκταπύρηνη CPU στα 2Hz
  • Οθόνη: 5.5 ιντσών Full HD Curved P-OLED (1080 x 1920 pixels / 403 ppi)
  • Μνήμη: 16/32MB eMMC ROM / 2GB DDR4 RAM / θύρα microSD (έως 2TB)
  • Κάμερα: πίσω 13.0MP με OIS+ και Laser Auto Focus / Εμπρός 2.1MP
  • Μπαταρία: 3.000mAh (ενσωματωμένη)
  • Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.0 Lollipop
  • Διαστάσεις: 149,1 x 75,3 x 7,1-9,4 χιλιοστά
  • Βάρος: 152 γραμμάρια
  • Δίκτυα: 4G LTE / HSPA+ 21/42 Mbps
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X) 4.1, NFC, SlimPort, A-GPS/Glonass, USB 2.0
  • Χρώματα: Ασημί (Platinum Silver), Κόκκινο (Flamenco Red)
  • Άλλα Χαρακτηριστικά: Gesture Shot, Gesture View, Glance View

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024