Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Vodafone εγκαινιάζει το δίκτυο 4G+ σε δύο σημεία στην Αττική

Η Vodafone εγκαινιάζει το δίκτυο 4G+ σε δύο σημεία στην Αττική

H Vodafone εγκαινιάζει το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G+ σε δύο σημεία στην Αττική, με σκοπό να αξιοποιήσει μέρος της επένδυσής της το 2014 στο φάσμα. Αντίστοιχα, η Cosmote αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική διάθεση υπηρεσιών 4G+ σε επιλεγμένα σημεία μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015.

H Vodafone εγκαινιάζει το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G+ σε δύο σημεία στην Αττική, με σκοπό να αξιοποιήσει μέρος της επένδυσής της το 2014 στο φάσμα.

Στο κατάστημα Vodafone στο The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι) και στο κατάστημα Vodafone στο Athens Metro Mall (Λ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος) όσοι διαθέτουν εξοπλισμό με τσιπ 4G+ μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι στο δίκτυο 4G+ της Vodafone οι μέγιστες θεωρητικές ταχύτητες mobile internet φτάνουν έως και 300/50Mbps (download/upload). Σύμφωνα με την Vodafone, στο 4G+ οι ταχύτητες είναι έως 2 φορές
μεγαλύτερες σε σχέση με το 4G και 7 φορές πιο γρήγορες σε σχέση το 3G+.

Ενδεικτικά, η Vodafone αναφέρει ότι οι συνδρομητές της θα μπορούν

  • να κατεβάζουν μία ταινία μεγέθους 5GB σε λιγότερο από 4 λεπτά και
  • περισσότερα από 150 τραγούδια των 8MB έκαστο σε λιγότερο από 1 λεπτό ή
  • να βλέπουν βίντεο με ανάλυση 4Κ (Ultra HD video) και HD video στο YouTube (με streaming) χωρίς καθυστερήσεις και κολλήματα.

Σε ότι αφορά στον εξοπλισμό, η Vodafone ανακοίνωσε ότι δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να αποκτήσουν το Samsung Galaxy Alpha (4G+) στα 429€ από 599€ και να ζήσουν την εμπειρία του 4G+. Εκτός από το Galaxy Alpha, η Vodafone προτείνει επίσης το Samsung Galaxy Note 4, μια συσκευή που επίσης αξιοποιεί τα δίκτυα 4G+.

Οι χρεώσεις δεδομένων δεν διαφοροποιούνται από αυτές στα δίκτυα 3G, 3G+ ή 4G της Vodafone, σημειώνει η εταιρεία στον δικτυακό της τόπο για το Vodafone 4G+

Η εταιρεία δηλώνει πως το δίκτυο 4G+ της Vodafone αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και σύντομα θα καλύπτει ακόμα περισσότερα σημεία.

  • Ξέρατε ότι: Η Cosmote έχει ανακοινώσει ήδη από τον Δεκέμβριο του 2014 ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015 θα διαθέσει εμπορικά υπηρεσίες 4G+ σε επιλεγμένες περιοχές.
  • Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την εταιρεία, κινητό ευρυζωνικό δίκτυο 4G+, τεχνολογίας LTE Advanced, διαθέτει η COSMOTE σε επιλεγμένες περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση της υπηρεσίας σε όλη την Ελλάδα. Ήδη μέσα στο 2014, η εταιρεία είχε ολοκληρώσει τις δοκιμές του εμπορικού δικτύου 4G+, κατά τις οποίες επιτεύχθηκαν ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων έως 300 Mbps στη λήψη. Τις δυνατότητες του δικτύου 4G+ της COSMOTE είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τον περασμένο Οκτώβριο και οι επισκέπτες του συνεδρίου InfoCom World, σε επίδειξη στο περίπτερο της εταιρείας.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024