Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Χιλιάδες στα Online Σεμινάρια Τεχνικής Υποστήριξης της Data Communication

Περισσότερα από 3.000 άτομα συνδέθηκαν μέσω του υπολογιστή τους και παρακολούθησαν τα πέντε διαφορετικά σεμινάρια που διοργάνωσε η εταιρία προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των διαφορετικών προϊόντων της.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον του κοινού που παρακολούθησε μέσω διαδικτύου τη σειρά Online Σεμιναρίων (Webinars) Τεχνικής Υποστήριξης που η Data Communication πραγματοποίησε στις 10, 11 & 17 Φεβρουαρίου, δωρεάν, ειδικά για τους χρήστες των εφαρμογών της. Περισσότερα από 3.000 άτομα συνδέθηκαν μέσω του υπολογιστή τους και παρακολούθησαν τα 5 διαφορετικά σεμινάρια που διοργάνωσε η εταιρία προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των διαφορετικών προϊόντων της. Επισημαίνεται ότι το περιεχόμενο των σεμιναρίων διαμορφώθηκε βάσει των αιτημάτων που έστειλαν οι ίδιοι οι χρήστες κατά την υποβολή της συμμετοχής τους.

Μέσα από τα σεμινάρια τεχνικής υποστήριξης, οι χρήστες των εφαρμογών μαθαίνουν να αξιοποιούν αποτελεσματικότερα τις δυνατότητες των συγκεκριμένων εργαλείων, ενώ παράλληλα μπορούν να καταθέσουν real time τις ερωτήσεις τους, λαμβάνοντας άμεσα απαντήσεις από τους υπεύθυνους των προϊόντων. Καθώς η εν λόγω δράση μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής τους, καθώς δεν απαιτείται φυσική παρουσία.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360ο, που περιλαμβάνει μια σειρά ενεργειών και υπηρεσιών, αποκλειστικά για τους πελάτες της Data Communication και αποσκοπεί στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας μέσω της βέλτιστης χρήσης των προγραμμάτων, καθώς και στο υψηλό επίπεδο ικανοποίησης του πελάτη. Σημειώνεται ότι η παραπάνω πολιτική εξυπηρέτησης έχει εξασφαλίσει στην εταιρία σημαντικές διακρίσεις με τις πλέον πρόσφατες στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2014 και τα European Business Awards 2014/2015.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024