Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Media Markt στηρίζει την «Ψηφιακή Αλληλεγγύη»

Η Media Markt στηρίζει την «Ψηφιακή Αλληλεγγύη»

Η Media Markt, ενεργός υποστηρικτής της ισότιμης πρόσβασης στη διαδικτυακή εποχή συμμετέχει στο  πρόγραμμα «Ψηφιακής Αλληλεγγύης».

Η Media Markt, ενεργός υποστηρικτής της ισότιμης πρόσβασης στη διαδικτυακή εποχή συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακής Αλληλεγγύης».

Από τις 4 Φεβρουαρίου έως και τις 30 Ιουνίου, με μια επίσκεψη στο δίκτυο καταστημάτων της Media Markt όσοι εγκρίθηκαν στο πρόγραμμα «Ψηφιακής Αλληλεγγύης» θα μπορούν να εξαργυρώσουν το κοινωνικό μέρισμα αξίας 230€ που τους αντιστοιχεί και να αποκτήσουν το laptop ή το tablet που τους ταιριάζει. Ακόμα, η Media Markt θα τους παρέχει σύνδεση για δωρεάν πρόσβαση στο internet και τζάμπα κατ΄οίκον υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και ενημέρωσης.

Πως μπορεί ο δικαιούχος να παραλάβει το δωρεάν προϊόν που του αναλογεί; Συμπληρώνει το όνομα και τον κωδικό του “TAXISNET” στην ιστοσελίδα www.e-inclusion.gr και εκτυπώνει τον κωδικό επιταγής της Ψηφιακής Αλληλεγγύης που του αντιστοιχεί. Στη συνέχεια επισκέπτεται ένα κατάστημα της Media Markt με τον εκτυπωμένο κωδικό και μία φωτοτυπία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του και το μόνο που απομένει… είναι να επιλέξει το laptop ή το tablet που επιθυμεί.

Με το πάτημα ενός κουμπιού στο www.mediamarkt.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πλοηγηθούν στην σελίδα της Media Markt και να ενημερωθούν για όλα τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που κυκλοφορούν. Και αν κάποιος δεν έχει αποφασίσει ποιο προϊόν του ταιριάζει καλύτερα, το εξειδικευμένο προσωπικό της Media Markt θα λύσει όλες του τις απορίες και θα τον βοηθήσει να επιλέξει το προϊόν που θα ικανοποιήσει καλύτερα τις ανάγκες του.

Media Markt

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024