Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διαδραστική οθόνη της LG εμπλουτίζει αυτό που βλέπετε στον καθρέπτη

Διαδραστική οθόνη της LG εμπλουτίζει αυτό που βλέπετε στον καθρέπτη

Η LG παρουσίασε μια οθόνη-καθρέπτη 49 ιντσών που αλλάζει αυτό που βλέπετε στον καθρέπτη όταν δοκιμάζετε ρούχα και αξεσουάρ, όταν αλλάζετε κούρεμα ή χτένισμα ή όταν γυμνάζεστε.

Η LG Electronics παρουσίασε μια επαγγελματική οθόνη, την MS75A Mirror Display 49’’, με πάνελ – καθρέφτη, η οποία με την εγκατάσταση των κατάλληλων εφαρμογών μετατρέπεται σε ένα διαδραστικό monitor, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επαγγελματία για την προβολή προϊόντων και υπηρεσιών.

Η νέα επαγγελματική οθόνη 49MS75A απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν υψηλή ποιότητα για την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, και προβάλλεται ως ιδανική για μία ευρεία γκάμα εμπορικών επιχειρήσεων, όπως εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία, κομμωτήρια, κέντρα ομορφιάς και υγείας ή ακόμα και γυμναστήρια.

  • Η εταιρεία αναφέρει ενδεικτικά παραδείγματα αξιοποίησης της οθόνης-καθρέπτη: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα δοκιμαστήριο ρούχων, όπου με τις κατάλληλες ρυθμίσεις και εφαρμογές, μπορεί ακόμα και να «προτείνει» στον πελάτη το κατάλληλο για εκείνον μέγεθος ή χρώμα ενός ρούχου, προσφέροντας άμεσα ένα preview με ταιριαστές επιλογές.
  • Ως ξενοδοχειακή οθόνη, μπορεί να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες στους επισκέπτες σχετικά με αξιοθέατα, οδηγούς πόλης και ξενοδοχειακές υπηρεσίες ή νέα για τον καιρό.
  • Τέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα γυμναστήριο, ώστε κατά την άσκηση να ελέγχει τη φυσική κατάσταση του επισκέπτη, να προσφέρει διατροφικές συμβουλές ή και να υπολογίζει τις θερμίδες που «καίγονται».
  • Η νέα οθόνη 49MS75A αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα εμπορικής προβολής το οποίο ενσωματώνει προηγμένο πάνελ 49 ιντσών ανάλυσης Full HD (1920 Χ 1080), τεχνολογίας IPS και ενσωματωμένο καθρέφτη.
  • Επιπλέον, με την εγκατάσταση κατάλληλων εφαρμογών, η οθόνη μπορεί να μετατραπεί σε διαδραστική, έχοντας δυνατότητα να ενεργοποιήσει λειτουργίες για αισθητήρες αφής, κίνησης, υπολογισμό απόστασης όσων στέκονται μπροστά του κ.α.

Η αρχική εγκατάσταση της 49MS75A γίνεται εύκολα και απλά, ενώ διαθέτει δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με δίκτυα Wi-Fi (Dongle), αλλά και με οποιοδήποτε προσιτό OPS media player της αγοράς.

Διαβάστε επίσης στο tech.in.gr:

Το μενού της οθόνης (OSD) υποστηρίζει 19 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και η ελληνική, ενώ οι προηγμένες δυνατότητες self-diagnosis εγγυώνται μακροχρόνια λειτουργία χωρίς προβλήματα.

Τέλος, η νέα οθόνη της LG βασίζεται στο webOS for Signage, που εξασφαλίζει την εύκολη πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο στο διαδίκτυο και επιτρέπει ταυτόχρονα την άμεση και απλή αναζήτησή του, ενώ μία σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως μεταξύ άλλων HDMI, DVI-D, Display Port και OPS, προσφέρει τη δυνατότητα αναπαραγωγής υλικού από εξωτερικές συσκευές.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024