Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Word, Excel και PowerPoint για tablet με Android 4.4 στο Play Store

Word, Excel και PowerPoint για tablet με Android 4.4 στο Play Store

Στο Google Play βρίσκονται πλέον τo Microsoft Word, το Microsoft Excel και το PowerPoint για tablet 7 ιντσών και άνω, με αρχιτεκτονική ARM και την έκδοση του Android 4.4.x KitKat και μνήμη RAM τουλάχιστον 1GB. Η Microsoft διαθέτει δωρεάν τις δημοφιλείς εφαρμογές στο κατάστημα εφαρμογών για ταμπλέτες με Android και προσφέρει την «βασική εμπειρία» για την προβολή, δημιουργία και την επεξεργασία εγγράφων, λογιστικών φύλλων και παρουσιάσεων, παραπέμποντας στο συνδρομητικό Office 365 για το ξεκλείδωμα των πλήρων δυνατοτήτων τους.

Στο Google Play βρίσκονται πλέον τo Microsoft Word, το Microsoft Excel και το PowerPoint για tablet 7 ιντσών και άνω, με αρχιτεκτονική ARM, την έκδοση του Android 4.4.x KitKat και μνήμη RAM τουλάχιστον 1GB.

Η Microsoft διαθέτει δωρεάν τις δημοφιλείς εφαρμογές στο κατάστημα εφαρμογών για ταμπλέτες με Android και προσφέρει την «βασική εμπειρία» για την προβολή, δημιουργία και την επεξεργασία εγγράφων, λογιστικών φύλλων και παρουσιάσεων. Η εταιρεία παραπέμπει στο συνδρομητικό Office 365 για το ξεκλείδωμα των πλήρων δυνατοτήτων τους, παρέχοντας πλήθος επιλογών. Ενδεικτικά, το Office 365 για Προσωπική Χρήση παρέχεται με μηνιαία συνδρομή 7 ευρώ (ή χαμηλότερα με ετήσια συνδρομή 69 ευρώ) και φέρνει τις εφαρμογές του σε 1 PC ή Mac, ένα tablet και ένα smartphone, παρέχει χώρο 1TB στο OneDrive και περιλαμβάνει 60 λεπτά για τηλεφωνικές κλήσεις διεθνώς τον μήνα.

Για την χρήση των εφαρμογών απαιτείται η χρήση νέου ή υπάρχοντος λογαριασμού Microsoft. Με ενδιαφέρον αναμένεται η διάθεση των εφαρμογών της Microsoft και για tablet με επεξεργαστές Intel, οι οποίοι προς το παρόν τουλάχιστον αποκλείονται. Το μέγεθος των εφαρμογών που αριθμεί ήδη (διατέθηκαν στις 28 Ιανουαρίου) εκατοντάδες χιλιάδες εγκαταστάσεις, κυμαίνεται από 115 έως 125MB, έκαστο.

Επίσης, η Microsoft διέθεσε το Outlook υπό μορφή app για smartphone και tablet με Android. To Outlook δουλεύει με Microsoft Exchange, Office 365, Outlook.com (συμπεριλαμβανομένων Hotmail, MSN), Gmail, Yahoo Mail, και iCloud, σημειώνει η εταιρεία. Η εφαρμογή Microsoft Outlook έγινε επίσης διαθέσιμη και για iPhone και iPad.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024