Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε πόση ώρα θα παύει να λειτουργεί το Apple Watch;

Σε πόση ώρα θα παύει να λειτουργεί το Apple Watch;

Έγκυρες πηγές επικαλείται στο αποκλειστικό δημοσίευμά του το 9to5mac.com σχετικά με τους στόχους που έχει θέσει η Apple για την αυτονομία του πρώτου της smartwatch. Το Apple Watch θα πρέπει να έχει μπαταρία ικανή να υποστηρίξει την εκτέλεση εφαρμογών από 2,5 έως και 4 ώρες και 19 ώρες γενικής χρήσης.

Έγκυρες πηγές επικαλείται στο αποκλειστικό δημοσίευμά του το 9to5mac.com σχετικά με τους στόχους που έχει θέσει η Apple για την αυτονομία του πρώτου της smartwatch.

Το Apple Watch θα πρέπει να έχει μπαταρία ικανή να υποστηρίξει την εκτέλεση εφαρμογών από 2,5 έως και 4 ώρες («ενεργή χρήση») και 19 ώρες γενικής χρήσης (ενεργή/παθητική χρήση).

Σε κατάσταση αναμονής το Apple Watch θα πρέπει να παραμένει λειτουργικό επί τρεις ημέρες ή και τέσσερις ημέρες σε κατάσταση «ύπνωσης», δηλαδή χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.

Το 9to5mac.com αναφέρει επίσης ότι διεξάγονται ήδη δοκιμές στις ΗΠΑ με 3.000 Apple Watch.

Παρά το γεγονός ότι οι στόχοι αυτοί κυμαίνονται στην ίδια κλίμακα με αυτή των ρολογιών άλλων κατασκευαστών που έχουν ήδη υποβάλλει τις προτάσεις τους στην αγορά, εξαιρετικά σημαντική είναι η επιλογή της οθόνης και του τσιπ που εξυπηρετούν τις λειτουργίες ενός smartwatch. Κι αυτό καθώς, στην οθόνη και στον επεξεργαστή εφαρμογών αποδίδεται η μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας, όπως και στα smartphone.

Στην περίπτωση του Apple Watch, γίνεται λόγος για οθόνη Retina με υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 60 frame το δευτερόλεπτο και επεξεργαστή («Apple S1») με επιδόσεις ανάλογες με αυτές του τσιπ Apple A5 στο iPod touch καθώς και μια ειδική έκδοση του iOS με την κωδική ονομασία SkiHill.

O επικεφαλής της Apple, Τιμ Κουκ, είχε στο παρελθόν επιβεβαιώσει ότι οι κάτοχοι Apple Watch θα χρειαστεί να φορτίζουν το ρολόι τους κάθε βράδυ.

Η κυκλοφορία του Apple Watch τοποθετείται στο τέλος Μαρτίου του 2015, αν και πρόκειται για εκτίμηση.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024