Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To Μυστικό του Νίκου Κακαβούλη στο 4ο Startup Grind

To Μυστικό του Νίκου Κακαβούλη στο 4ο Startup Grind

«Ο επιχειρηματίας που σήκωσε 4,4 εκατομμύρια δολάρια για την χρηματοδότηση του Daily Secret» έρχεται στις 13 Ιανουαρίου 2015 στο InnovAthens, στο Startup Grind Athens για να μιλήσει σε φιλόδοξους νέους επιχειρηματίες και να παρουσιάσει το νέο έργο του.

«Ο επιχειρηματίας που σήκωσε 4,4 εκατομμύρια δολάρια για την χρηματοδότηση του Daily Secret» έρχεται στις 13 Ιανουαρίου 2015 στο InnovAthens, στο Startup Grind Athens για να μιλήσει σε φιλόδοξους νέους επιχειρηματίες και να παρουσιάσει το νέο έργο του.

Το Startup Grind ξεκίνησε το 2010 στην Silicon Valley και μέσα σε 4 χρόνια έχει εξαπλωθεί διεθνώς, έχοντας παρουσία σε 125 πόλεις σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την υποστήριξη του Google for Entrepreneurs, το Startup Grind συνεχίζει στην Αθήνα τις μηνιαίες εκδηλώσεις του με σκοπό να διδάξουν, να εμπνεύσουν και να ενώσουν τους έλληνες επιχειρηματίες.

Τον Ιανουάριο του 2015, το Startup Grind φιλοξενεί τον κο Κακαβούλη, ενός Έλληνα που έστησε μια startup με πραγματικά παγκόσμια εμβέλεια, κατάφερε να λάβει χρηματοδότηση συνολικά 4,4 εκατομμύρια δολάρια και έγινε η πρώτη ελληνική startup που ολοκλήρωσε τρεις γύρους χρηματοδότησης στην αμερικάνικη αγορά.

O Νίκος Κακαβούλης, επιχειρηματίας με πολύχρονη εμπειρία στις startups, κάνει ποδαρικό στο Startup Grind Athens για το 2015 και φέρνει με την νέα χρονιά μια εκδήλωση που θα συζητηθεί, καθώς θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο project στο οποίο δουλεύει πυρετωδώς.

Ο ιδρυτής του Daily Secret, εκδότης καθημερινών e-mail newsletter θα μιλήσει για την εμπειρία του στο τιμόνι της εταιρίας που αναπτύχθηκε ραγδαία σε 27 αγορές, ξεπερνώντας τους 1 εκατομμύριο συνδρομητές. Πριν από το Daily Secret ήταν ιδρυτικό μέλος μια άλλης startup της HealthLeap, που εξαγοράστηκε από το Vitals.com. Η δουλειά του έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις και έχει συμπεριληφθεί σε λίστες όπως του Fortune 40-under-40 και το Who is Who. Είναι συχνός ομιλητής σε συνέδρια όπως το TechCrunch, Disrupt και το SXSW και η δουλειά του έχει παρουσιαστεί στην International Herald Tribune, τη Huffington Post, τη Vogue και άλλες διεθνείς εκδόσεις.

Ο Νίκος ήταν μέχρι πρόσφατα ο brand ambassador του Dewars και δούλεψε με την Google ώστε να φέρει ελληνικό και διεθνές περιεχόμενο στις πλατφόρμες Fieldtrip και Google Glass. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και του Columbia Business School και μέλος του δικτύου της Endeavor. Ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα και απολαμβάνει να βοηθά άλλους νέους επιχειρηματίες. Γι’ αυτό και δέχτηκε με χαρά να μοιραστεί την πολύτιμη εμπειρία του με τους ενθουσιώδεις φίλους του Startup Grind Athens που με τις ερωτήσεις τους θα αποκομίσουν για άλλη μια φορά χρήσιμα συμπεράσματα για το πως κάνεις scale μια startup και πως επιβιώνεις μέσα σε 3 πολύ σκληρούς αλλά και αποδοτικούς γύρους χρηματοδότησης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του InnovAthens και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα.

StartupGrindAthens

Πρόγραμμα

  • 18:00 – Networking και φαγητό
    19:00 – «Fireside chat» με τον Νίκο Κακαβούλη (Ιδρυτής του Daily Secret)
  • 20:00 – Networking

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024