Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το LG G Flex 2 έρχεται με την πρώτη κυρτή μπαταρία και Fast Charge

Το LG G Flex 2 έρχεται με την πρώτη κυρτή μπαταρία και Fast Charge

Η LG Electronics παρουσιάζει τον διάδοχο του LG G Flex στην μεγάλη έκθεση του Λας Βέγκας. Το LG G Flex 2 διατηρεί την κύρια καμπύλη του, αποκτά όμως νέες καμπύλες παντού και αυξημένη επεξεργαστική ισχύ χάρη στον οκταπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm και οθόνη 5,5 ιντσών.

Η LG Electronics παρουσιάζει τον διάδοχο του LG G Flex στην μεγάλη έκθεση του Λας Βέγκας, CES 2015. Το LG G Flex 2 διατηρεί την κύρια καμπύλη του, αποκτά όμως νέες καμπύλες παντού και αυξημένη επεξεργαστική ισχύ χάρη στον οκταπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm και οθόνη 5,5 ιντσών.

Δείτε τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G Flex 2:

  • Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 810 2GHz 64-bit Octa-Core CPU
  • Οθόνη: 5.5 ιντσών Full HD Curved P-OLED (1080 x 1920 pixels / 403 ppi)
  • Μνήμη: 16/32MB eMMC ROM / 2GB DDR4 RAM / θύρα microSD (έως 2TB)
  • Κάμερα: πίσω 13.0MP με OIS+ και Laser Auto Focus / Εμπρός 2.1MP
  • Μπαταρία: 3.000mAh (ενσωματωμένη)
  • Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.0 Lollipop
  • Διαστάσεις: 149,1 x 75,3 x 7,1-9,4 χιλιοστά
  • Βάρος: 152 γραμμάρια
  • Δίκτυα: 4G / LTE / HSPA+ 21/42 Mbps
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X) 4.1, NFC, SlimPort, A-GPS/Glonass, USB 2.0
  • Χρώματα: Ασημί (Platinum Silver), Κόκκινο (Flamenco Red)
  • Άλλα Χαρακτηριστικά: Gesture Shot, Gesture View, Glance View κ.α.

Το νέο LG G Flex 2 είναι το πρώτο κινητό που χρησιμοποιεί επίσημα τον οκταπύρηνο Snapdragon 810 (64-bit Octa-Core CPU), ειδικά προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του Android 5.0, αλλά και προηγμένο λειτουργικό Qualcomm Adreno 430 GPU για εκπληκτική απόδοση των γραφικών. Ο επεξεργαστής Snapdragon 810 διαθέτει επιπλέον ενσωματωμένη λειτουργία υποστήριξης ‘Carrier Aggregation’ ισχύος 3x20MHz για πιο γρήγορη και αποτελεσματική συνδεσιμότητα.

Η αντοχή του κρυστάλλου
που καλύπτει την οθόνη του G Flex 2 έχει βελτιωθεί κατά 20% περίπου, χάρη σε ειδική τεχνολογία χημικής επεξεργασίας που αναπτύχθηκε από την LG. Παράλληλα, η ειδική επεξεργασία Self Healing επιτρέπει στην πλάτη της συσκευής να ‘θεραπεύει’ μόνη της μικρογδαρσίματα και γρατζουνιές που προκαλούνται από την καθημερινή χρήση, βοηθώντας το τηλέφωνο να δείχνει σαν καινούριο ακόμη και μετά από καιρό. Η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει επίσης βελτιωθεί, επιτυγχάνοντας σημαντικά μικρότερο χρόνο ‘ίασης’, από τα περίπου τρία λεπτά της προηγούμενης γενιάς, στα δέκα δευτερόλεπτα για το G Flex 2, εφόσον η συσκευή βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου.

Laser Auto Focus

Άλλη μία καινοτομία, αποκλειστική για τα smartphones της LG, είναι η εκπληκτικά γρήγορη τεχνολογία Laser Auto Focus της κάμερας, την οποία συναντήσαμε για πρώτη φορά στο δημοφιλές LG G3. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του G Flex 2 να αποτυπώνει μοναδικές στιγμές ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καθώς η εστίαση του φακού γίνεται ταχύτατα, με χρήση ακτίνας λέιζερ. Σε συνδυασμό με την αναγνωρισμένη τεχνολογία LG OIS+ και το φλας διπλού LED, το G Flex 2 εξασφαλίζει καθαρές λήψεις υψηλής, η ποιότητα των οποίων συγκρίνεται με την αντίστοιχη των περισσότερων ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών.

Η ανάλυση της οθόνης έχει αναβαθμιστεί σε 1080p Full HD. Η P-OLED οθόνη
δίνει στο G Flex 2 κυρτό σχήμα αλλά και αντοχή, έχει επίσης αναβαθμιστεί
σε σχέση με το προηγούμενο G Flex.

Τι εξυπηρετούν οι καμπύλες του G Flex 2

H LG σημειώνει πως οι καμπύλες στο LG G Flex 2 δεν έχουν μόνο αισθητική αξία, αλλά και εργονομική:

  • το μικρόφωνο της συσκευής βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο στόμα του χρήστη, εξασφαλίζοντας καλύτερη συνομιλία σε σχέση με άλλα συμβατικά smartphones, τα οποία αφήνουν πολύ μεγαλύτερο ποσοστό των εξωτερικών θορύβων να φτάνει στο μικρόφωνο της συσκευής.
  • Η οθόνη των 5,5 ιντσών είναι πιο λεπτή και το καμπύλο σχήμα της εξασφαλίζει καλύτερο κράτημα και διευκόλυνση για τα μάτια του χρήστη.
  • η καμπύλη της οθόνης με ακτίνα 700 mm εξασφαλίζει μια πραγματικά εκπληκτική εμπειρία θέασης από οποιαδήποτε γωνία,
  • η καμπύλη στην πίσω πλευρά της συσκευής, με μικρότερη ακτίνα 650 mm, διευκολύνει το κράτημα και την τοποθέτηση στην τσέπη του χρήστη.


Δείτε σε τι διαφέρει το LG Flex 2 από το πρώτο κυρτό smartphone της LG (PocketNow.com).

Τι εξυπηρετεί το κυρτό σχήμα του LG Flex 2

Η λειτουργία Gesture Shot κάνει πανεύκολη τη λήψη τέλειων φωτογραφιών selfie με μία απλή κίνηση του χεριού, την οποία το G Flex 2 μπορεί να αναγνωρίζει σε απόσταση μέχρι και 1,5 μέτρο μακριά.

  • Η λειτουργία Gesture View επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει πολύ εύκολα την τελευταία φωτογραφία ή selfie που έβγαλε, αμέσως μετά τη λήψη.
  • Η λειτουργία Glance View επιτρέπει στο χρήστη να βλέπει με μια απλή κίνηση του χεριού (swipe) στην επιφάνεια της οθόνης βασικές πληροφορίες όπως την ώρα, τα τελευταία εισερχόμενα μηνύματα ή τις αναπάντητες κλήσεις, ακόμη και όταν η οθόνη είναι σβηστή.
  • Η λειτουργία Fast Charge επιτρέπει στη μπαταρία των 3.000 mAh που διαθέτει το G Flex 2 — τη μοναδική κυρτή μπαταρία στον κόσμο – να φορτίζεται μέχρι και το 50 τοις εκατό της χωρητικότητάς της σε λιγότερο από 40 λεπτά.

«Το πρώτο LG G Flex αποτέλεσε μία έμπρακτη απόδειξη του πνεύματος πρωτοπορίας που χαρακτηρίζει την LG. Με το G Flex 2 έχουμε βελτιστοποιήσει το κυρτό σχήμα, παραμένοντας πιστοί στη φιλοσοφία μας για ‘καινοτομία για καλύτερη ζωή», δήλωσε ο κ. Juno Cho, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Mobile Communications Company. «Tο G Flex 2 δεν έχει μόνο εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά και τεχνικά χαρακτηριστικά που το τοποθετούν στην κορυφή της σύγχρονης τεχνολογίας των smartphones. Θέτοντάς το απλά, πρόκειται για μια συσκευή που κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε επίπεδο».

Tο LG G Flex 2 θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη Ιανουαρίου στην αγορά της Νότιας Κορέας, ενώ σταδιακά θα αρχίσει να διατίθεται και στις υπόλοιπες αγορές. Η συσκευή θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε δύο χρώματα: Ασημί (Platinum Silver) και κόκκινο (Flamenco Red).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024