Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όσα είδαμε στο Athena Erotic Art

Όσα είδαμε στο Athena Erotic Art

Live strip και sex show για όλες τις προτιμήσεις, διεθνείς αστέρες του πορνό και πληθώρα από sex shops είναι τα βασικά συστατικά στοιχεία του φεστιβάλ, Athena Erotic Art, που διεξάγεται στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο. Στα εκθεσιακά περίπτερα ο επισκέπτης μπορούσε να βρει από sex shops, έως καταστήματα οπτικών και σταντ με παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα Ζακύνθου.

Live strip και sex show για όλες τις προτιμήσεις, διεθνείς αστέρες του πορνό και πληθώρα από sex shops είναι τα βασικά συστατικά στοιχεία του φεστιβάλ, Athena Erotic Art, που διεξάγεται στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο.

Στα εκθεσιακά περίπτερα ο επισκέπτης μπορούσε να βρει από sex shops, έως καταστήματα οπτικών και σταντ με παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα Ζακύνθου.

«Ζεστό» καλωσόρισμα

Η πρώτη εντύπωση από την είσοδό μας στο φεστιβάλ ήταν άκρως ενθαρρυντική, αφού μία ιταλίδα ζωγράφος τελειοποιούσε ένα σκίτσο, ούσα όπως ακριβώς την έπλασε η φύση και ταυτόχρονα έπαιζε με ένα σεξουαλικό βοήθημα…

Μπαίνοντας στον εκθεσιακό χώρο, ο οποίος αποτελούνταν από περίπτερα με μεγάλη γκάμα προϊόντων, αυτό που εύκολα παρατηρούσε κανείς ήταν πως οι επισκέπτες έδειχναν μία ιδιαίτερη προτίμηση στα sex shops, κάνοντας αρκετές στάσεις στο πέρασμά τους.

Γυναίκες, άντρες και ζευγάρια περιεργάζονταν τα sex toys, με τα πικάντικα σχόλια να μην λείπουν, ενώ αρκετοί εξ αυτών κατέληγαν στο ταμείο για να προμηθευτούν το σεξουαλικό παιχνίδι που κέντρισε το ενδιαφέρον τους.

Live strip and sex show

Η κατάληξη δεν ήταν άλλη από την κεντρική αρένα, εκεί όπου είχαν στηθεί τα κύρια stages με live shows. Δεξιά και αριστερά υπήρχαν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι με κουρτίνες από δύο γνωστά strip clubs της Αθήνας, με τους επισκέπτες να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν πριβέ χορό, καταβάλλοντας βέβαια το ανάλογο αντίτιμο.

Στο κεντρικό stage η παρουσιάστρια της βραδιάς υποδεχόταν τους sex perfomers, με τα φλας των φωτογραφικών μηχανών και των κινητών να παίρνουν φωτιά όταν αυτοί ξεκινούσαν το show τους και το κοινό να ξεσπάει σε επιφωνήματα…

Εκτός από τις/τους διεθνούς φήμης πορνοστάρ, το «παρών» έδωσε στο opening της Παρασκευής και η γνωστή αμερικανίδα σεξολόγος, Δρ Ρουθ. «Μην κάνετε σεξ, την ίδια ώρα, την ίδια ημέρα, με τις ίδιες στάσεις. Καλλιεργείστε την ερωτική σας σχέση» ήταν η συμβουλή της.

Το Σάββατο μετά τα μεσάνυχτα, η αρένα μεταμορφώθηκε σε νυχτερινό κλαμπ, φιλοξενώντας στα decks γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και DJs της House σκηνής, οι οποίοι φρόντισαν με τις μουσικές τους επιλογές να κρατήσουν «ζεστό» τον κόσμο, που παρέμενε στο χώρο παρά το προχωρημένο της ώρας .

Απελευθερωμένοι οι Έλληνες

Ο εκ των συνδιοργανωτών του φεστιβάλ, Γιώργος Μάνος, ανέφερε στο in.gr πως μέχρι και την Κυριακή περίπου 37.500 άτομα από την Παρασκευή έδωσαν το «παρών», ενώ κατά την εκτίμησή του η αναλογία γυναικών-αντρών ήταν 60% άντρες και 40% γυναίκες.

«Είναι η πρώτη φορά που το Erotic Art Festival πραγματοποιείται με τόσο υψηλές προδιαγραφές, άρα δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής προσέλευση του κόσμου. Θεωρώ πως καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος ήταν να απενοχοποιήσουμε στα μάτια του κόσμου το φεστιβάλ, να τον κάνουμε να αφήσει στην άκρη τα ταμπού που ενδεχομένως έχει» δήλωσε.

Κατέληξε λέγοντας ότι «θεωρώ πως ακολουθούμε τον μέσο όρο της Ευρώπης σχετικά με το πόσο απελευθερωμένοι είμαστε σαν λαός σχετικά με το σεξ. Σαφώς και δεν είμαστε Ουγγαρία, η οποία είναι πρωτεύουσα του πορνό, αλλά σίγουρα είμαστε σε πολύ καλύτερο επίπεδο από τους Άγγλους».


Άγγελος Προβολισιάνος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024