Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιορτές με το PlayStation στο 3ο Φεστιβάλ Gaming στο Μαρούσι

Γιορτές με το PlayStation στο 3ο Φεστιβάλ Gaming στο Μαρούσι

Το PlayStation ανακοινώνει την συμμετοχή του στο 3ο Gaming Festival, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου στο τέταρτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι. Δείτε τι σας περιμένει εκεί.

Το PlayStation ανακοινώνει την συμμετοχή του στο 3ο Gaming Festival, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου στο τέταρτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι.

Πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα παρουσιαστούν οι τίτλοι The Order: 1886, Bloodborne και Until Dawn, που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον 2015, καθώς επίσης και το PlayStation 4, που συμπληρώνει τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του στην Ελλάδα.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του PlayStation, έκτασης 75 τετραγωνικών μέτρων θα παρουσιαστούν επίσης όλες οι next-gen κυκλοφορίες παιχνιδιών, τόσο της Sony Computer Entertainment Europe, όσο και μεγάλων εταιρειών παραγωγής.

Παρούσα στο φετινό 3ο Gaming Festival, θα είναι για πρώτη φορά και η Sony Mobile με τη σειρά Sony Xperia Ζ3 και επίδειξη του PS4 Remote Play.

Διαβάστε στο tech.in.gr:

Όλα τα μοντέλα στη σειρά Xperia Z3 (Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z3 Tablet Compact) και τα Xperia Z2, smartphone και tablet λειτουργούν επίσης ως ασύρματη οθόνη του PS4. Ακόμα, με την εφαρμογή PlayStation App μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές της σειράς Xperia Ζ3 και Xperia Ζ2 ως δεύτερη οθόνη για να παρακολουθείτε τα παιχνίδια των συμπαικτών σας, να επικοινωνείτε με τους φίλους σας στο δίκτυο PSN, να αγοράζετε και να κατεβάζετε παιχνίδια.

Η εταιρεία υπόσχεται πολλές εκπλήξεις σε όσους πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 10 Ιανουαρίου στο The Mall Athens.

Το φεστιβάλ θα διεξάγεται καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ (εκτός των ημερών 25/12/2014 και 1/1/2015) και οι επισκέπτες πέρα από τις παρουσιάσεις και τις δοκιμές hardware και software προϊόντων, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τουρνουά και μουσικά δρώμενα.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024