Ετοιμοπόλεμος ο Διαμαντίδης για το ματς με τον Πανιώνιο
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης προπονήθηκε κανονικά εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο, δείχνοντας ότι το πρόβλημα που αντιμετώπισε κόντρα στη Φενέρμπαχτσέ δεν ήταν σοβαρό.
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης προπονήθηκε κανονικά εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο, δείχνοντας ότι το πρόβλημα που αντιμετώπισε κόντρα στη Φενέρμπαχτσέ δεν ήταν σοβαρό.
Ο αρχηγός των «πρασίνων» είχε υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα στην Κωνσταντινούπολη.
Εν τω μεταξύ σε εξετάσεις υποβλήθηκαν οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Εστέμπαν Μπατίστα οι οποίοι έχουν χάσει τα τελευταία ματς λόγω τραυματισμών.
Ο πρώτος είχε θλάση πρώτου βαθμού και ο Ουρουγουανός σέντερ πρόβλημα στη γάμπα, ωστόσο τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως η κατάσταση τους έχει βελτιωθεί.
Αμφότεροι, δεν προπονήθηκαν και δεν θα παίξουν στο σαββατιάτικο παιχνίδι αφού αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα από την επόμενη εβδομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάνω από 60.000 ρυθμίσεις στον εξωδικαστικό μηχανισμό
- Τα τρία αγκάθια των διαπραγματεύσεων για Ιράν και ΗΠΑ, η Σαουδική Αραβία και το Ομάν που… δεν θέλει
- Ενέργεια: Άνθρακα «ψήφισαν» οι ΗΠΑ το 2025
- Κινέζοι φοιτητές μελετούν Μάο και Σι για καλύτερες…θέσεις εργασίας
- Τα AI chips φέρνουν νέα «έκρηξη» ανάπτυξης για τη Nvidia
- Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν συνεχάρη τον Τραμπ και προσφέρθηκε να φιλοξενήσει τις διμερείς συνομιλίες
