Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο καλύτερος διανομέας εκτυπωτών της HP, η Westnet Distribution

Ο καλύτερος διανομέας εκτυπωτών της HP, η Westnet Distribution

H εταιρεία διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας Westnet Distribution A.E., μέλος του Ομίλου Olympia Development του Πάνου Γερμανού, έλαβε το βραβείο «Best HP PPS Printer Distribution Partner MEMA» για τον υψηλό ρυθμός ανάπτυξης σε επίπεδο αξίας και όγκου πωλήσεων, και τον μεγάλο αριθμός τιμολογημένων πελατών στον τομέα των εκτυπωτών (printing). Έτσι, η Westnet καθίσταται από την HP «ο καλύτερος διανομέας με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη σε Μέση Ανατολή, Μεσόγειο και Αφρική».

H εταιρεία διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας Westnet Distribution A.E., μέλος του Ομίλου Olympia Development του Πάνου Γερμανού, έλαβε το βραβείο «Best HP PPS Printer Distribution Partner MEMA» για τον υψηλό ρυθμός ανάπτυξης σε επίπεδο αξίας και όγκου πωλήσεων, και τον μεγάλο αριθμός τιμολογημένων πελατών στον τομέα των εκτυπωτών (printing).

Έτσι, η Westnet καθίσταται από την HP «ο καλύτερος διανομέας με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη σε Μέση Ανατολή, Μεσόγειο και Αφρική», για τα αποτελέσματά της εταιρίας προερχόμενα αποκλειστικά από τις συνεργασίες της στην ελληνική αγορά.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της μεγαλύτερης ετήσιας εκδήλωσης που διοργανώνει η HP, το “Regional Session of MEMA”, που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 25 – 27 Νοεμβρίου 2014. Στο συνέδριο συμμετείχαν στελέχη της HP και συνεργατών της από όλο τον κόσμο. Το βραβείο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής ΙΤ της Westnet, κ. Γιώργος Δαβιώτης.

Σύμφωνα με την εταιρεία «προσηλωμένη στη σύναψη στρατηγικών συμμαχιών, η Westnet Distribution κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στους μεγαλύτερους διανομείς προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας διεθνώς και να αποτελέσει έναν από τους πολυτιμότερους συνεργάτες του τεχνολογικού κολοσσού HP, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχημένη του πορεία».

Η Westnet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως οι HP, Lenovo, LG, Asus, Samsung, Philips και άλλες.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024