Ο Γιάννης Χαρούλης είναι έτοιμος να κατακτήσει και την Ευρώπη στην πρώτη του ευρωπαϊκή περιοδεία που ξεκινά σε λίγους μήνες.

Ο Γιάννης Χαρούλης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς. Κάθε του συναυλία -σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρεθεί- γίνεται sold out, δείχνοντάς του το κοινό έτσι έμπρακτα την αγάπη και την προτίμησή του.

Μέσα στα τελευταία 10 χρόνια ο χαρισματικός ερμηνευτής και performer από την Κρήτη έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό «παντρεύοντας» τη μουσική παράδοση της πατρίδας του με μοντέρνα στοιχεία.

Άμεσος και γεμάτος ενέργεια πάνω στη σκηνή, έχει αναπτύξει μοναδική επικοινωνία και ξεχωριστή σχέση με το κοινό που τον ακολουθεί πιστά.

Η έλευση της νέας χρονιάς θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον ερμηνευτή και τραγουδοποιό, αφού θα τον φέρει για πρώτη φορά πιο κοντά στους φίλους του που βρίσκονται εκτός ελληνικών συνόρων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χαρούλης παίρνει το λαούτο του και τους μουσικούς του και ξεκινά τον Μάρτιο για την πρώτη του ευρωπαϊκή περιοδεία με αφετηρία το Βέλγιο. Η περιοδεία περιλαμβάνει σταθμούς όπως οι Φρανκφούρτη, Άμστερνταμ, Ζυρίχη κ.α.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ευρωπαϊκής του περιοδείας –όπως έχεις διαμορφωθεί έως τώρα- έχει ως εξής:

3 Μαρτίου – Βρυξέλλες
4 Μαρτίου – Ντίσελντορφ
6 Μαρτίου – Φρανκφούρτη
7 Μαρτίου – Στουτγάρδη
8 Μαρτίου – Μόναχο
11 Μαρτίου – Ζυρίχη
13 Μαρτίου – Νυρεμβέργη
15 Μαρτίου – Άμστερνταμ