Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευρωπαϊκή περιοδεία για τον Γιάννη Χαρούλη με συνοδοιπόρο το λαούτο του

Ευρωπαϊκή περιοδεία για τον Γιάννη Χαρούλη με συνοδοιπόρο το λαούτο του

Ο Γιάννης Χαρούλης είναι έτοιμος να κατακτήσει και την Ευρώπη στην πρώτη του ευρωπαϊκή περιοδεία που ξεκινά σε λίγους μήνες. Ο Γιάννης Χαρούλης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς. Κάθε του συναυλία -σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρεθεί- γίνεται sold out, δείχνοντάς του το κοινό έτσι έμπρακτα την αγάπη […]

Ο Γιάννης Χαρούλης είναι έτοιμος να κατακτήσει και την Ευρώπη στην πρώτη του ευρωπαϊκή περιοδεία που ξεκινά σε λίγους μήνες.

Ο Γιάννης Χαρούλης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς. Κάθε του συναυλία -σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρεθεί- γίνεται sold out, δείχνοντάς του το κοινό έτσι έμπρακτα την αγάπη και την προτίμησή του.

Μέσα στα τελευταία 10 χρόνια ο χαρισματικός ερμηνευτής και performer από την Κρήτη έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό «παντρεύοντας» τη μουσική παράδοση της πατρίδας του με μοντέρνα στοιχεία.

Άμεσος και γεμάτος ενέργεια πάνω στη σκηνή, έχει αναπτύξει μοναδική επικοινωνία και ξεχωριστή σχέση με το κοινό που τον ακολουθεί πιστά.

Η έλευση της νέας χρονιάς θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον ερμηνευτή και τραγουδοποιό, αφού θα τον φέρει για πρώτη φορά πιο κοντά στους φίλους του που βρίσκονται εκτός ελληνικών συνόρων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χαρούλης παίρνει το λαούτο του και τους μουσικούς του και ξεκινά τον Μάρτιο για την πρώτη του ευρωπαϊκή περιοδεία με αφετηρία το Βέλγιο. Η περιοδεία περιλαμβάνει σταθμούς όπως οι Φρανκφούρτη, Άμστερνταμ, Ζυρίχη κ.α.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ευρωπαϊκής του περιοδείας –όπως έχεις διαμορφωθεί έως τώρα- έχει ως εξής:

3 Μαρτίου – Βρυξέλλες
4 Μαρτίου – Ντίσελντορφ
6 Μαρτίου – Φρανκφούρτη
7 Μαρτίου – Στουτγάρδη
8 Μαρτίου – Μόναχο
11 Μαρτίου – Ζυρίχη
13 Μαρτίου – Νυρεμβέργη
15 Μαρτίου – Άμστερνταμ

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024