Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έγινε η κλήρωση του tech.in.gr για το tablet 8’’, MLS iQTab Spark!

Έγινε η κλήρωση του tech.in.gr για το tablet 8’’, MLS iQTab Spark!

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσέφερε σε έναν τυχερό/-ρή αναγνώστη/-στρια του tech.in.gr το tablet MLS iQTab Spark, αξίας 119€, μια ταμπλέτα 8 ιντσών με Android KitKat 4.4 με ψηφιακή βοηθό που δέχεται εντολές στα ελληνικά.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσέφερε σε έναν τυχερό/-ρή αναγνώστη/-στρια του tech.in.gr το tablet MLS iQTab Spark, αξίας 119€, μια ταμπλέτα 8 ιντσών με Android KitKat 4.4 με ψηφιακή βοηθό που δέχεται εντολές στα ελληνικά.

Ανανέωση: Η κλήρωση έγινε και η τυχερή κα ΣΟΦΙΑ ΚΑΝΕΤΗ ειδοποιήθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό και πλάτη από αλουμίνιο, το MLS iQTab Spark WiFi tablet 8 ιντσών που διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, έχει ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3GHz για γρήγορο σερφάρισμα στο Internet και λειτουργικό σύστημα Android 4.4. Είναι ελαφρύ, με κάμερα 8MP στο πίσω μέρος για να τραβάτε τα αγαπημένα σας βίντεο και φωτογραφίες, αλλά και με εμπρόσθια κάμερα 3,2MP για βιντεοκλήσεις.

Το MLS iQTab Spark είναι το πρώτο WiFi tablet με την ψηφιακή βοηθό MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) που «απλά της μιλάτε και αυτή σας καταλαβαίνει». Η MAIC συνοδεύει από τον Ιούλιο του 2014 όλα τα tablet της MLS και συγκεκριμένα το MLS iQTab Spark είναι το πρώτο tablet που δέχεται φωνητικές εντολές στην ελληνική γλώσσα από τον χρήστη (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο tech.in.gr για τον χειρισμό των tablet της MLS με την φωνή).

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής στο e-germanos.gr.

Όροι – Προϋποθέσεις διαγωνισμού

  • Η συμμετοχή σας στην κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από τη σελίδα του tech.in.gr στο Facebook. Κάθε άτομο δικαιούται μία συμμετοχή. Για να αποφευχθεί τυχόν πολλαπλή συμμετοχή από το ίδιο πρόσωπο, το σύστημα «αποδέχεται» συμμετοχές που προέρχονται μόνο από διαφορετικά e-mail.
  • Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο/ σύνδεσμο Μου αρέσει! (Like!) και να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας. Στην περίπτωση που το έχετε ήδη κάνε, αρκεί μόνο να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.
  • Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014, στις 13.00, στα γραφεία του in.gr, Μιχαλακοπούλου 80.
  • Το in.gr στη συνέχεια θα επικοινωνήσει με τους τυχερό -/ρή σχετικά με την παραλαβή του δώρου τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και τηλεφώνου.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024