Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικά στα καταστήματα Vodafone το 4G smartphone, Sony Xperia M2 Aqua

Αποκλειστικά στα καταστήματα Vodafone το 4G smartphone, Sony Xperia M2 Aqua

Η Sony παρουσίασε στην Ελλάδα το Xperia Z3 και το Xperia E3 και ανακοίνωσε ότι το Xperia M2 Aqua θα διατεθεί στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από τα καταστήματα Vodafone. To Xperia M2 Aqua είναι το smartphone της Sony αξίας 250 περίπου ευρώ που λειτουργεί μέσα στο νερό και έχει την μπαταρία με τα περισσότερα mAh στην κατηγορία αυτή. Επιπλέον, είναι 4G, οπότε αξιοποιεί το δίκτυο τέταρτης γενιάς της Vodafone.

Η Sony παρουσίασε στην Ελλάδα το Xperia Z3 και το Xperia E3 και
ανακοίνωσε ότι το Xperia M2 Aqua θα διατεθεί στην ελληνική αγορά
αποκλειστικά από τα καταστήματα Vodafone. To Xperia M2 Aqua είναι το
smartphone της Sony αξίας 250 περίπου ευρώ που λειτουργεί μέσα στο νερό
και έχει την μπαταρία με τα περισσότερα mAh στην κατηγορία αυτή.
Επιπλέον, είναι 4G, οπότε αξιοποιεί το δίκτυο τέταρτης γενιάς της
Vodafone.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Xperia M2 Aqua επιτυγχάνει «το υψηλότερο επίπεδο προστασίας από το νερό στον κόσμο σε mid-range smartphone», αναφερόμενη στις πιστοποιήσεις IP65 και IP68 που αφορούν στην λειτουργία του στην σκόνη και στο νερό (βυθισμένο στο 1,5 μέτρο σε νερό επί 30 λεπτά). Επίσης, η Sony τονίζει ότι το τηλέφωνο αυτό έχει την υψηλότερη χωρητικότητα στην κατηγορία του (2300mAh σε αδιάβροχο smartphone με κόστος κάτω των 250 ευρώ κατά το λανσάρισμά του).

Το Xperia M2 Aqua διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 400 1,2 GHz και υποστηρίζει 4G LTE συνδεσιμότητα «για απίστευτες ταχύτητες, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν λήψη μεγάλων αρχείων και να απολαμβάνουν αξεπέραστη ποιότητα εικόνας, χωρίς κανένα συμβιβασμό, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.»

Επιπλέον, με το Sony Xperia M2 Aqua, προσφέρεται αποκλειστική πρόσβαση σε περιεχόμενο της Sony Pictures Home Entertainment: οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τρεις από τις ταινίες με τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία των τελευταίων ετών και τον πρώτο κύκλο της σειράς “The Blacklist».

Το νέο Sony Xperia M2 Aqua είναι διαθέσιμο σε μαύρο, λευκό και χάλκινο χρώμα μέσα από τα καταστήματα Vodafone και το vodafone.gr στην προτεινόμενη τιμή των €249 χωρίς συμβόλαιο ή φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red.

  • To M2 Aqua έχει 1GB RAM, 8MB εσωτερική μνήμη και διαθέτει υποδοχή microSD και Android 4.4 KitKat. Έχει οθόνη αφής διαγωνίου 4,8 ιντσών qHD (540 x 960 pixel) με πυκνότητα 230 pixel ανά ίντσα και κάμερα 8Mpixel πίσω, οπτικά Sony Exmor RS, δυνατότητα λήψης βίντεο σε Full HD και HDR, καθώς και 1,1Mpixel μπροστά. Δείτε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Sony Xperia M2 Aqua

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024