Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι AC/DC «παίζουν μπάλα»

Οι AC/DC «παίζουν μπάλα»

Οι αγαπημένες ιστορικές μπάντες μάς επιφυλάσσουν όμορφες εκπλήξεις τον τελευταίο καιρό με τις αναγγελίες των νέων τους άλμπουμ και συνεχίζουν να κρατούν το ενδιαφέρον μας αμείωτο. Αυτή τη φορά το λόγο έχουν οι αυστραλοί ρόκερς AC/DC. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο «Rock or Bust», που αναμένεται να […]

Οι αγαπημένες ιστορικές μπάντες μάς επιφυλάσσουν όμορφες εκπλήξεις τον τελευταίο καιρό με τις αναγγελίες των νέων τους άλμπουμ και συνεχίζουν να κρατούν το ενδιαφέρον μας αμείωτο.

Αυτή τη φορά το λόγο έχουν οι αυστραλοί ρόκερς AC/DC. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο «Rock or Bust», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου 2014.

Το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ θα περιλαμβάνει 11 νέα κομμάτια τα οποία ηχογραφήθηκαν την περασμένη άνοιξη στο Warehouse Studio στο Vancouver, με παραγωγό για ακόμα μια φορά τον Brendan O’Brien.

Μέχρι τότε όμως, μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το πρώτο single του άλμπουμ με τίτλο «Play Ball» που δοθηκε στη δημοσιότητα. To video του τραγουδιού έχει σκηνοθετήσει ο σταθερός συνεργάτης του γκρουπ David Mallet.

Το «Rock or Bust» είναι το πρώτο άλμπουμ της μπάντας εδώ και 41 χρόνια που θα κυκλοφορήσει χωρίς τη συμμετοχή του ιδρυτικού της μέλους Malcolm Young.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά οι AC/DC είχαν ήδη ανακοινώσει ότι λόγω ασθένειας ο Young θα πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα από το συγκρότημα. Επιπλέον, λόγω της κατάστασής του ο Young δεν θα επιστρέψει στο συγκρότημα και έτσι στην παγκόσμια περιοδεία που θα πραγματοποιήσουν το 2015 για την προώθηση του νέου τους άλμπουμ, θα τους συνοδεύσει ο ανιψιός των Angus και Malcolm, Stevie Young.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024