Στην ουρά στήθηκαν εκατοντάδες γυναίκες στην Ιαπωνία στο Τόκιο για να ζήσουν ζωντανά την εμπειρία ενός βιντεοπαιχνιδιού για πιο… επιθετικά ερωτικά ραντεβού που έγινε στο πλαίσιο του Tokyo Game Show.

Η εταιρεία Voltage είναι μία από τις πολλές στην Ιαπωνία που έχουν σχεδιάσει βιντεοπαιχνίδια αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες, όπως είναι τα παιχνίδια προσομοίωσης ραντεβού.

Προκειμένου να διαφημίσει το προϊόν της, που δεν είναι άλλο από ένα παιχνίδι με άνδρες που στριμώχνουν στον τοίχο τη γυναίκα που διεκδικούν, αποφάσισε να το παρουσιάσει διαδραστικά.

Έτσι εκατοντάδες κοπέλες μαζεύτηκαν σε ειδικό χώρο του σόου για να ζήσουν από κοντά ένα πιο… επιθετικό ραντεβού με άνδρες μοντέλα που είχαν προσληφθεί από την εταιρεία.

Το συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι βασίζεται στην εμπειρία του «kabedon», την κίνηση δηλαδή που κάνει ο άνδρας όταν ακουμπά το χέρι του στον τοίχο για να «παγιδεύσει» μία γυναίκα.

Οι αντιδράσεις των κοριτσιών που έζησαν από κοντά αυτά τα ραντεβού ήταν μάλλον… αμήχανες. Οι περισσότερες χαμήλωναν το βλέμμα ή κάλυπταν με τα χέρια τους το πρόσωπό τους μη μπορώντας να αντιδράσουν…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιο σας